Здравейте колеги от форума!!! За щастие или нещастие съм в Чили, Сантиаго от около 10 дни и това което беше тук е най-страшното, което някога ми се е случвало. Всички сме живи и здрави, нищо срутено няма при нас само дреболии, но положението около епицентара е много тежко както сигурно сте разбрали от новините.Пострадали Българи няма по последни данни. Земетресението наистина беше изключително силно!!!! В Сантияго има много малко паднали сгради и повече счупени прозорци. Това което казвт за посолството ни,че е понесло много щети е ПЪЛНА лъжа , то е непокътнато!!! Имаше и многобройни вторични трусове ,но всичко е ОК.
П.С.- и по темата ,ТУК са луди фенове на джипове , пикапи и всичко що е 4x4. Около 60% от колите им са такива ,нещо страшно е!!!! Най-караните са TOYOTA, MITSUBISHI , HYUNDAI ??? , NISSAN , ISUZU и всичко що е американско. Преобладават бензиновите

V6 и V8 . Има голямо разнообразие от модели които при нас не се срещат?????
Подготвил съм снимчици да поплакнем очи заедно, които ще кача тези дни!!!!!!
Поздрави на всички , живи сме ,здрави сме ,в САНТИЯГО сме!!!!!!
П.С.- и по темата ,ТУК са луди фенове на джипове , пикапи и всичко що е 4x4. Около 60% от колите им са такива ,нещо страшно е!!!! Най-караните са TOYOTA, MITSUBISHI , HYUNDAI ??? , NISSAN , ISUZU и всичко що е американско. Преобладават бензиновите

Подготвил съм снимчици да поплакнем очи заедно, които ще кача тези дни!!!!!!
Поздрави на всички , живи сме ,здрави сме ,в САНТИЯГО сме!!!!!!
Коментар