Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо буксува Патрула?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо буксува Патрула?

До: Защо буксува Патрула?

По тежък е, няма въртящ момент да се засили, гумите са му доста напомпани, и задволанното май хич го няма.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      ... задволанното май хич го няма.
      Най-вече на това ми мяза.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

По тежък е, няма въртящ момент да се засили, гумите са му доста напомпани, и задволанното май хич го няма.
        Точно така е,няма логика Паджерото да го превъзхожда с нещо,определено Патрула е по коравата техника,може и да има някакъв проблем по трансмисията,предното сякаш е на 50%,някой видя ли лявото колело да пребоксува за миг поне,аз не..изпитах го на гърба си,знам как е.......може да е прецакан блокаж или полуоска смляна причината и логичното обяснение!
        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Случвало ми се е същото със 61цата, на един наклон просто ми буксуваха и четирите гуми, на трета бавна. Развъртаха се, но гравитацията си казваше думата....и една Витара скокна горе....да полудееш....
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Случвало ми се е същото със 61цата, на един наклон просто ми буксуваха и четирите гуми, на трета бавна. Развъртаха се, но гравитацията си казваше думата....и една Витара скокна горе....да полудееш....
            Това е верно,но специално в конкретния случай съм обеден в неизправност на Нисана,подготвен е отлично с хубави гуми,Паджерото даже не пребоксува ,а е доста по невзрачно на пръв поглед от към подготовка,и съвсем малко по леко.......
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
              Това е верно,но специално в конкретния случай съм обеден в неизправност на Нисана,подготвен е отлично с хубави гуми,Паджерото даже не пребоксува ,а е доста по невзрачно на пръв поглед от към подготовка,и съвсем малко по леко.......
              От задкормилното е, Беля! Тебе специално съм те виждал да драпаш на две гуми и половина и на по-кофти терен с все изщракалия хъб.
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Това клипче го гледах преди време и то няколко пъти!Не можах да повярвам,че Патрол-а не може,а Паджеро-то излиза. Пък и не ми се струва чак толкова труден терена.

Коментар

Задкормилното въобще не усеща газта ,с която да осигури максималното сцепление на гумите,а именно дава газ и си мисли че като го газира ще излезе.Гумите са му много напомпани както каза някой колега в по-горните постове.Виждал съм много симпатяги да подхождат така и да се чудят защо не могат да излезнат,там където другите минават с лекота.
                  0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X