Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Н20 - енергия без граници.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Н20 - енергия без граници.

Хора на възраст, а не си пият хапчетата...
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      Хора на възраст, а не си пият хапчетата...
      Ами то аз мойте редовно ги пия, но няма ефект . Докторите вече ме гонят от болницата .
      Баба навремето ми казваше: "Да не дава господ много си добре."
      Р.П.(RFF) 0898677590
      Пътна помощ
      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Ех, момци, пак не сте разбрали... да ви разкажа една приказка, пък вие си правете изводите.

Имало едно време една голяма галактика, някъде в девета глуха имало забутана една лака, но много красива планетка, а някъде в девете глуха имало завряна една малка, но много красива страна.
        Близо до морето живеел един съвсеееем случаен човек, понякога се чудел защо нещата са подредени така, че тъкмо когато натрупаш много-много опит и вече знаеш почти всичко, вземат та те пенсионират и те оставят да се наслаждаваш на прибоя?
        И докато гледал към прибоя, а всъщност ума му бил много далеч, всичкото онова знание в главата му се сблъскало с две случайно прелитащи идеи и му просветнално: Ами ДА! Това е, няма грешка! Това е ЕНЕРГИЯТА!
        Дал и кодовото име Н20, за да обърка арабите и започнал да мисли как да излезе ситуация - ако обяви публично, ще го гръмнат за пет минути, ако си трае - каква непростима загуба за целокупното човечество!

И накрая измисли: пуснал въпроса за обсъждане в един съвсееееем случаен форум, в който съвсеееем случайно се събирали корави мъже с умни глави.

Тук обаче става интересно. Вместо да седнат да мислят, въпросните мъже тъкмо били вечеряли бира и взели нашия случаен гражданин на подбив. Добрата новина е, че арабите така и не разбрали за какво става въпрос, подозренията на руснаците били приспани, а финансовия съветник на Холандското кралско семейство си отдъхнал облегчено и прибрал хапчетата срещу инфаркт в чекмеджето...
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Бате Симо това за разтворител става ли? Че правех едни сметки да се хвана да пребоядисам колайдера!

Малко по-сериозно - До преди 200-тина години човечеството си е било енергийно независимо. Защо някои си мислят , че не сме готови за такава независимост. Мен ако питате и в момента по Африка и Индокитай си има милиони /дали не са милиарди?/ енерго независими хорица.

С други думи давай по-бързо сериозни количества Н20.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
            Н2О е вода... ама заглавието на темата е Н20
            Уф! Вдянах.
            Мерси.

Ама не мога да вдяна бъзикате ли се или работата е сериозна?...
            Гледайте филма ВЕЛИКАТА ТАЙНА НА ВОДАТА.
            Там има над какво да се замисли човек.
            Последно редактирано от Мещера; 25-02-10, 11:04.

Коментар

Лично аз не се радвам, че съм от страната на майтапчиите. Мечтая си да видя на живо реално работещо устройство. Aма не да ми казват от самото начало преди да са ме видели, че не съм дозрял, за да го проумея. Ако не за свободна енергия, то поне някакво решение на тоталното мърсене, дето сме го подхванали срещу цялата планета.
              Давам пример какво ще се радвам да видя - градовете край големи водоеми могат да си направят климатик. Огромен топлообменник вкарва хладна вода от морето към ТЕЦ-а. Който от своя страна пуска студена вода по радиаторите през лятото. Идеята не е моя и доколкото знам е реализирана нейде по белия свят. При нас горим въглища, за да бучат климатиците. А сега какво - ако искаш да си инвестираш във ветрогенератор - НЕК ти прави хиляди спънки. Щото не знам си каква клауза да изкупувала тока по завишени цени.
              Има един страхотен филм - "Home" се казва. От 2009 г. Преведен. В kolibka.com .Брутален е, показва докъде сме стигнали с лакомията и предразсъдъците си. Само заради красотите си заслужава да се гледа (земната версия на Аватар ), в HD формат е. Даже търся да го гледам на кино. Купи-изхвърли-стимулирай икономиката! Американската мечта...
              Филмът "free energy" за който споменах. Ами има откровени щуротии. Например - направил някой генератор, задвижван от магнити. Обяснява - енергията не идвала от нищото - идвала от магнетизма на постоянния магнит. С 1% на година намалявала, ала бала... какво правим като му свърши енергията - ами ще го заредим! Демонстрира някаква електрическа кола, не разбрах дали е задвижвана от свободна енергия - ама половин час обяснява че имала електромотор и електроника към него. Аз друго конкретно не разбрах. Все едно всички останали са малки деца под 7 г. И много други такива недомислици, каращи останалите да приемаме на майтап тия неща. И да ги пращаме в "Спама" при изобретенията на Доктор Снагълс!
              Иначе възприемане на "чиста енергия" и масовото и използване e не "дали" а "кога".
              Последно редактирано от Rabin; 25-02-10, 14:33.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                ...Давам пример какво ще се радвам да видя - градовете край големи водоеми могат да си направят климатик. Огромен топлообменник вкарва хладна вода от морето към ТЕЦ-а. Който от своя страна пуска студена вода по радиаторите през лятото. Идеята не е моя и доколкото знам е реализирана нейде по белия свят. При нас горим въглища, за да бучат климатиците...
                Уви, тая идея работи само теоретично. Практическата и реализация ще е свързана с доста проблеми. Например, какво става с конденза от радиаторите и щранговете? Сигурно ли е, че площта на радиаторите е достатъчна без принудителна циркулация на въздуха? Или ще сменим цялото оборудване? ...и още доста други въпроси, проблеми и технически задачки за решаване.
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                  Уви, тая идея работи само теоретично. Практическата и реализация ще е свързана с доста проблеми. Например, какво става с конденза от радиаторите и щранговете? Сигурно ли е, че площта на радиаторите е достатъчна без принудителна циркулация на въздуха? Или ще сменим цялото оборудване? ...и още доста други въпроси, проблеми и технически задачки за решаване.
                  За конденза знам. Принудителна циркулация - няколко вентилатора са. Климатик през лятото - почти колкото отопление през зимата... киловати едни... По-добре ли е да се горят въглища за това?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X