Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С молба до модератора !

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• С молба до модератора !

Най-учтиво моля модератора,който всеки ден ми сваля обявата за продажбата на гумите или да обясни защо го прави или да напише ако има някакъв проблем. Ако ли пък се забавлява по този начин,нека да си помисли за какъв специалист да си вземе направление от джипито. Всеки ден едно и също започва да омръзва.

До: С молба до модератора !

Обявата за гуми ви се явява трета, а доколкото знам всеки участник който не е ТП има право на две текущи обяви.
    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
    Honda CB 919 Hornet
    0898849413-Светльо
    Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
      Обявата за гуми ви се явява трета, а доколкото знам всеки участник който не е ТП има право на две текущи обяви.
      Благодаря колега. Всичко можело да бъде и по-лесно,важно е да попаднеш на когото трябва.Ако съм обидил някой да ме извинява.

Коментар

Още по-лесно щеше да бъде да потърсите отговора на Вашия въпрос, като препрочетете правилата на съответния раздел, вместо да търсите сметка от който и да е било.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
          Благодаря колега. Всичко можело да бъде и по-лесно,важно е да попаднеш на когото трябва.Ако съм обидил някой да ме извинява.
          Може да е и още по-лесно,но като се заговори за демокрация/нещо което не е оферирано в правилата за встъпване тук/,нека участниците преценят на какво прилича обявата Ви,спрямо изискванията за публикуване в този Портал.
          Или не спазвате броя обяви,или когато броя е редуциран от модератор в раздела,обявата Ви изглежда така:
          п.п.-за джипито,не знам/поне адресата/-но че омръзва едно и също си е жива истина.
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от maxxx; 20-02-10, 20:26.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X