Най-учтиво моля модератора,който всеки ден ми сваля обявата за продажбата на гумите или да обясни защо го прави или да напише ако има някакъв проблем. Ако ли пък се забавлява по този начин,нека да си помисли за какъв специалист да си вземе направление от джипито. Всеки ден едно и също започва да омръзва.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
С молба до модератора !
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: С молба до модератора !
Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнениеОбявата за гуми ви се явява трета, а доколкото знам всеки участник който не е ТП има право на две текущи обяви.
Коментар
-
Още по-лесно щеше да бъде да потърсите отговора на Вашия въпрос, като препрочетете правилата на съответния раздел, вместо да търсите сметка от който и да е било.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнениеБлагодаря колега. Всичко можело да бъде и по-лесно,важно е да попаднеш на когото трябва.Ако съм обидил някой да ме извинява.
Или не спазвате броя обяви,или когато броя е редуциран от модератор в раздела,обявата Ви изглежда така:
п.п.-за джипито,не знам/поне адресата/-но че омръзва едно и също си е жива истина.Последно редактирано от maxxx; 20-02-10, 20:26.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар