Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обръщение към модераторите.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обръщение към модераторите.

Уважаеми модератори !
    Темите във форума са създадени,не само да се четат.Преди това трябва да се напише нещо.След като е написано "ВСИЧКО" по субективната преценка на модератора темата се заключва.Не е правилно.Не е възможно да е написано всичко,все някой ще напише и нещо несподеляно досега от никого.Повтаряли се мнения е другия аргумент.Ами случва се,модерирайте ги тях.Успешно заключване.Аз съм свободен мъж със свободна воля и мислене ,и ако желая да изразя становище,ще го направя по един или по друг начин.На последно място не ми харесва изразяване на едностранно мнение на модератор,кой на колко ракии пише и след това да заключи темата,скривайки се в черупката си и защитен във виртуалното СИ пространство.Такова поведение на модератор също е за модериране.

ПС:Отивам да си налея едно малко.Наздраве Ясене !!!!
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

До: Обръщение към модераторите.

Що се абиш напразно?! Пускай нова тема...
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Що се абиш напразно?! Пускай нова тема...
      Аз тема не искам,само споделям виждане за нещо неправилно.И то неправилно според моите виждания.Според други може да е правилно,дори похвално.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
        След като е написано "ВСИЧКО" по субективната преценка на модератора темата се заключва.Не е правилно.

Вие сте подреден човек, адвокат пише до снимката Ви.
        Предполага се, че познавате правилата. Дотолкова добре, че да ги ползвате свободно в ежедневието си. Но дори опитите за интерпретация в духа на "Какво е искал да каже законодателят", никога не са били основание за законодателна инициатива, поне не и в ежедневната Ви работа. Защо тук да е по-различно ?!

Моля прочетете задълбочено тази тема, с която има доказателства, че сте запознат Условията които сте длъжни да приемете ако желаете да се регистрирате! и по конкретно с т.4

"т 4. Приемате и се съгласявате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват или отключват всяка тема и мнение по всяко време, ако намерят за уместно, без да е необходимо да обясняват причините за своето действие или бездействие."

Приемете поста ми не като необходим отговор, а породен от уважение към Вас.

Наздраве!
        Последно редактирано от Димо; 19-02-10, 23:57.
        ______2
        Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
          Предполага се, че познавате правилата. Дотолкова добре, че да ги ползвате свободно в ежедневието си. Но дори опитите за интерпретация в духа на "Какво е искал да каже законодателят", никога не са били основание за законодателна инициатива, поне не и в ежедневната Ви работа. Защо тук да е по-различно ?!

Моля прочетете задълбочено тази тема, с която има доказателства, че сте запознат Условията които сте длъжни да приемете ако желаете да се регистрирате! и по конкретно с т.4

"т 4. Приемате и се съгласявате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват или отключват всяка тема и мнение по всяко време, ако намерят за уместно, без да е необходимо да обясняват причините за своето действие или бездействие."

Наздраве!
          На мен ли ми убягва нещо или нещата все пак се променят? Бях останал с впечатлението, че цитирането на т.4 от Модератор е съпроводено с немедлено заключване на темата от същия.

Не се заяждам, най-малкото защото съм Младши участник, пък и изпитват сериозно уважение към това, в което се е превърнал този форум - нещо, за което имат своята заслуга Модераторите, да не говорим за Супер модераторите. Само си изказвам мнението, а то е, че прекаляването с дадената ни власт... не е добре.
          "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
          Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Защо не ползвате примери за да разберат и непросветените за какво конкретно става въпрос.
            Не знам защо, общите приказки ми приличат на дебат в парламента или отчет на партийно събрание.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
              Защо не ползвате примери за да разберат и непросветените за какво конкретно става въпрос.
              Не знам защо, общите приказки ми приличат на дебат в парламента или отчет на партийно събрание.
              Вальо, почти си налучкал.
              Както обикновено става, в дъното на всичко се корени политиката.
              Едно от основните неща, които ни дават повод за мърморене и кавги. А защо и тук - не знам.
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ей, нема да ни спамите спама със сериозни теми!!!!

Предлагам да се направи отделен раздел: "арменски поп", примерно, дето кой к'вото го сърби да се почеша.
                В коша се говорят само глупости
                Юли, де си бре, ела ги наритай, развалят ти кочинката...
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Наздраве!
                  Уважаеми колега.В червено съм подчертал част от текста,който желая да коментирам.Когато не съм бил съгласен с текст на законов или подзаконов нормативен акт,винаги съм реагирал по устав.В тази връзка искам да Ви уведомя,че "Правила за безопасност в училищата и детските градини" е мое дело.Събрах огормен брой преподаватели и директори на учебни и детски заведения,столичен инспекторат,кметове и заместник кметове,служители и началници от СДВР,Регионален инспекторат ,и след като се запознах с идеите на всички участници,ги систематизирах в цитирания по горе документ.След месец документа беше приет от министерски съвет без забележки и след още 2 седмици беше гласуван от Столичен общински съвет с пълно мнозинство.Друг нормативен акт в който съм взел активно участие е "Наредбата за паркиране в столична община" в частност паркирането на инвалиди.Наредбата за рекламната дейност също е повлияна и от мен в някои от текстовете си.Мога да дам и още няколко примера,но мисля че описаните са достатъчно.

Та обстоятелството че съм се запознал с правилата във форума и съм съгласен с тях,не означава ,че не трябва да реагирам на действие или бездействие на Модератор,с които не съм съгласен.Модераторите също са хора и като такива допускат грешки.Би трябвало да има кой да им показва грешките.
                  С уважение:адвокат Петър Атанасов
                  Последно редактирано от adwokat; 20-02-10, 11:35.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                    Примера го има в цитат от началото на темата.Коментар за това кой на колко ракии пише във форума.Това поведение от страна на Модератор е неправилно.Модератора е член на това общество,който стой високо в йерархията на форума и като такъв трябва да е за пример .Изпадането в положение да използва квалификации за участниците го прави по-лек в очите на всички,най-вече в очите на новите членове,които лесно се объркват че в този форум може да се пише и така.

За третата ракия-виж ТУК

Часът е 12.30.Отивам на обяд,който ще започне с един малък аперитив...добро начало.
                    Последно редактирано от adwokat; 20-02-10, 11:36.

Коментар

Господин адвокат,не разбирам защо се палите толкова много?!
                      Преди известно време,четох точно Ваша тема,със заглавие "Стига сте ми давали акъл"(или нещо подобно-не ми се търси).
                      Интересно е,как човек който не иска и не възприема акъл,има огромно желание да обяснява на останалите,защо,как и какво не е правилно.
                      Не съм юрист,но съм наясно,че когато декларираш съгласието си с нещо(по своя воля),е най-малкото неморално,да започваш да оспорваш това,с което първоначално си се съгласил.
                      Разбирам,че има почитатели на софизма,които обичат да спорят до последно и с всички възможни средства,но поне в конкретния случай,това е безполезно и изглежда като хленчене.
                      Искате изключение от правилата,за конкретен случай или изменение на правилата?!
                      И двата варианта са неприемливи-първото създава прецедент,а второто е напълно излишно.
                      И за да съм ясен-от толкова много хора,потребители,ако всеки започне да се оплаква от някой,за нещо,би се изгубил смисълът на съществуването на този Форум.
                      На Ваше място,бих се гордял с факта,че тази отворена от Вас тема,не е изтрита,както много такива безполезни теми.Това показва само,колко Ви уважават тук и мисля,че е добре да се поучите от това(знам,че не искате акъл...)
                      Ако приемем,че Сте прав,като твърдите за неизчерпаемостта на темата,която засягаше смъртното наказание,то нищо не пречи да дадете и тук,в тази тема,"уникалното" си мнение,което не Сте имали възможност да напишете в заключената тема.Тава ще е най-добрият пример,в подкрепа на твърдението Ви,че темата е неизчерпаема.

P.S.И аз не одобрявам заключването на тема,която е с анкетен характер,защото целта на такива теми е да се направи някаква статистика на мненията.Но от друга страна,не смятам,че точно по тази тема(за наказанието),може да се води смислена дискусия,до безкрайност.По-скоро,съм на мнение,че е достатъчно да се гласува и да се описва личната позиция,с няколко думи.Споровете по този въпрос са безпредметни,защото не са приложими универсални аргументи,способни да убедят останалите,в еднозначен отговор на въпроса от заглавието на темата.
                      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

[

Наздраве!
                        Много демократично, няма що.... Особено текста"......ако намерят за уместно, без да е необходимо да обясняват причините за своето действие или бездействие."....Цензура, един вид. Май ще излезе прав един партиец от времето на десети ноември, дето казваше-демокрацията не е лесна и не е за всеки, ей...Е за това аз предложих да се направи чат-канал, та всеки да пише каквото иска. Ма там няма възможност за цензура, за тва не го приеха.

Коментар

И да поясна-тук съм, защото този форум ми харесва и научавам много нови неща. Не ми харесват правилата му, но ги спазвам. И понеже аз спазвам правилата, искам да се зачита и моето право да критикувам тези правила. Всъщност и адвоката прави точно това. И понеже правилата се пишат от хора-може да се променят при нужда, нали. Или смятате, че сте създали нещо съвършено.

Коментар

Първоначално публикуван от lazarlk Преглед на мнение
                            [
                            .........................................................................
                            ...Е за това аз предложих да се направи чат-канал, та всеки да пише каквото иска. Ма там няма възможност за цензура, за тва не го приеха.
                            Приема се!!
                            Няма проблем.
                            Купуваш необходимото оборудване, разни сървъри ... дето драйфат в и-мейлите, наемаш достатъчно широк канал .... и на оптика сме съгласни ..... и сме там.
                            Обещавам да пиша простотии по цял ден!
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от lazarlk Преглед на мнение
                              [

Много демократично, няма що.... Особено текста"......ако намерят за уместно, без да е необходимо да обясняват причините за своето действие или бездействие."....Цензура, един вид. Май ще излезе прав един партиец от времето на десети ноември, дето казваше-демокрацията не е лесна и не е за всеки, ей...Е за това аз предложих да се направи чат-канал, та всеки да пише каквото иска. Ма там няма възможност за цензура, за тва не го приеха.
                              За каква "демокрация" става дума?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X