Днес мотаейки се из нет пространството попаднах на тази статия - http://www.thrillldrillls.com/mobile...litca-685.html Вярно или не, не мога да кажа, но мога да кажа, че е неморално! Всъщност няма механизъм, който да спре воайорството, а този софтуер ги въоръжава и им дава неприятно предимство.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мобилен скенер съблича дрехите. Ъпгрейд или измислица?
Свий
X
-
До: Мобилен скенер съблича дрехите. Ъпгрейд или измислица?
Това май са пълни глупости, и на мен май малко ми намирисва тая цялата работата, ама незнам,тея смс-чета,и то 3 бр.как ли ще се отразят на телефонната сметка,май е само за зарибявкаНаучих,че колкото и да знаеш,все още има какво ново да научиш!
-
Щом искат пари на руския сайт, вера им нямам. А и доколкото разбрах системата им е несъвършена. Пробивало само синтетичните дрехи.
Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Според мен това е пълна измислица, защото от доста време съм забелязал съществуването му на руския сайт, но до сега не познавам човек, който да се е похвалил, че го е сложил на телефона си.
Коментар
-
Първо: и на мен не ми се вярва. Второ и да е истина, в този си вид не ми харесва. Виж, ако можеше да ги разсъблича ба-авно.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Значи.....това е една от програмите(разсъбличаш моми4енца....ама незнам на английски как е заглавието на приложението) за оригинален айпфонМоже и да стане след време......все пак N95 чете и баркодове
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар