Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КОЛЬО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КОЛЬО

с НИМКАТА на Кольо Шуменски днеска я видях във вестник 7 ДЕМ ОБЪРНАТ тракторИ имат лио право да я ползваат
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

До: КОЛЬО

Байче нещо ти се лепят буквите и нещо не ти се разбира съвсем. Да не си прекалил вече с винцето?
    Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Тони, пробвай пак, че както ноти писа-не ти се разбира много
      Снимката съм я пуснал и в тракторския форум, та може и оттам да са я взели.
      Не съм давал право на никого да ползва каквато и да била моя снимка, ще я видим тая работа.
      Я кажи пак в кой вестник си я видял? И ако можеш купи няколко броя от този вестник, за справки, а ако го намеря-и аз ще си купя няколко, и почвам да нищя кое-как.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
        с НИМКАТА на Кольо Шуменски днеска я видях във вестник 7 ДЕМ ОБЪРНАТ тракторИ имат лио право да я ползваат
        Ей с'я е моментът Кольо да направи пачка.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Я кажи пак в кой вестник си я видял? И ако можеш купи няколко броя от този вестник, за справки, а ако го намеря-и аз ще си купя няколко, и почвам да нищя кое-как.
          Толко ли не можа,да сложиш и тука тая снимка,та да я видим барем...Поне докато не си почнал да взимаш пари за нея...
          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
            Толко ли не можа,да сложиш и тука тая снимка,та да я видим барем...Поне докато не си почнал да взимаш пари за нея...
            Ето я темата бе, стига рева...

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=44121

Ама е стара, затова не сте я видяли.

Коментар

СНимката е от весник седем.Демек как е победен Тракторът Алексей Петров
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Не съм чувал за такъв вестник, може да е някакъв местен, ще питам гугълчо... Ти ако утре го намериш-купи няколко броя, и мои ги прати по еконт, как така тия ще ми ползват снимката без разрешение...

Коментар

А до НОТИ мОже да си поркаме колко си сакамеПил сам по цела Македония и АлбаниаИ ме ништо не плашиМоже да ти разправям чудесаИ съм Балканец не сам националист
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                    А до НОТИ мОже да си поркаме колко си сакамеПил сам по цела Македония и АлбаниаИ ме ништо не плашиМоже да ти разправям чудесаИ съм Балканец не сам националист
                    Писах, оти ти се не разбираше много, а за пиеньето, нема ядове. Който си го може, си му се полага.
                    Наздраве.
                    Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Не съм чувал за такъв вестник, може да е някакъв местен, ще питам гугълчо... Ти ако утре го намериш-купи няколко броя, и мои ги прати по еконт, как така тия ще ми ползват снимката без разрешение...
                      Лесно,Кольо,лесно.Ще напишат:"снимка:Интернет".Ти ще се нервиш,ще се каниш,и накрая ................... нищо и половина.Ама ако искаш се пробвай.Днес сякаш съм знаелПосле се чудят защо слагам надписи по снимките и се възмощават хората.
                      Последно редактирано от draev; 17-02-10, 21:36.
                      Стоян Драев тел:+359877915301
                      blood 0 RhF +

Коментар

Ето я темата бе, стига рева...

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=44121

Ама е стара, затова не сте я видяли.
                        Мерси...и от името на останалите,заварих в темата неколцина любопитни като мене...
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
                          Лесно,Кольо,лесно.Ще напишат:"снимка:Интернет".Ти ще се нервиш,ще се каниш,и накрая ................... нищо и половина.Ама ако искаш се пробвай.Днес сякаш съм знаел
                          Първото което ми дойде наум след като прочетох първия пост по темата беше днешният ни разговор.
                          Ще се допитам тук-там, може и да излязат пари за някакъв култиватор за трактора оттам

Коментар

Ако е за пари, може.

Но иначе човек трябва да реши - или се хвали, че е излязъл във вестника, или се сърди на вестника. Не може и двете.

Коментар

Може, може и двете! Защо не е по-голяма снимката?!
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X