Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Включване на предно при ръчни хъбове

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Включване на предно при ръчни хъбове

Привет, колеги. Имам Дайхатсу Роки с ръчни хъбове. За скоростите има табелка на вратата, но не съм сигурен дали правилно съм разбрал за ръчните хъбове.
    Включването на предния мост става на положение 4Н. бавните на положение 4L. За бавните съм сигурен че ръчните хъбове трябва да са включени, но само за предното не съм сигурен. Логично ми изглежда да се включват, но систематичното място за включване на ръчните хъбове на табелката и при включване на бавни.
    Моля по запознатите да ми помогнат с указание. Благодаря.

До: Включване на предно при ръчни хъбове

Първоначално публикуван от petarned Преглед на мнение
    Привет, колеги. Имам Дайхатсу Роки с ръчни хъбове. За скоростите има табелка на вратата, но не съм сигурен дали правилно съм разбрал за ръчните хъбове.
    Включването на предния мост става на положение 4Н. бавните на положение 4L. За бавните съм сигурен че ръчните хъбове трябва да са включени, но само за предното не съм сигурен. Логично ми изглежда да се включват, но систематичното място за включване на ръчните хъбове на табелката и при включване на бавни.
    Моля по запознатите да ми помогнат с указание. Благодаря.
    A, НЕ!!!!! Не мога повече!!!

Това е хилядния път, дето се задава тоя въпрос!

С изключени хъбове НЯМАШ ПРЕДНО. Точка. Квото и да правиш с ръчките вътре, просто нямаш предно, и толкоз. Щом ти трябва предно, включваш ги. На 4x2 можеш да караш и с включени, и с изключени.

Капиш?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Защо човек трябва да мисли като може да пусне нова тема.
      То даже и на хъбовете си пише, ма нали трябва да се загледаш...
      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Капиш?
        Натюрлих.

Триеме, заключваме, или просто в Спама?
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от petarned Преглед на мнение
          ...Включването на предния мост става на положение 4Н. бавните на положение 4L. За бавните съм сигурен че ръчните хъбове трябва да са включени, но само за предното не съм сигурен. Логично ми изглежда да се включват, но систематичното място за включване на ръчните хъбове на табелката и при включване на бавни.........
          Малко пояснение: 4Н означава "бързи" 4L бавни. Смисъла на "хъба" е да "закачи" колелото към полуоската за да получи въртящ момент от двигателя, нататък си отговори сам ....жокер: може да ползваш форумната търсачка
          П.П. Ако нещо не ти е ясно ползвай максимално къси изречения за да формулираш въпроса си, така както си го написал си е трудно и да се разбере какво питаш
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X