Тук може да качваме снимки от нашите посещения по места свързани със историята на България и други снимки със които се гордеем че сме българи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Красотите на България
Свий
X
-
-
До: А ти горд ли си,че си българин?
А ти горд ли си,че си българин?
http://www.vbox7.com/play:124bedab
А ето и нещо което трябва да видим и да не се оплакваме а да се радваме на живота и на това което имаме.
http://www.vbox7.com/play:eceacd8eПоследно редактирано от djcrazy78; 07-02-10, 22:01.Със себе си съм имал повече проблеми,
отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508
-
Определено в миналото с това което е била България и хората които са били тук съм изключително горд.Засъжаление в последните години с хората които управляват ме е срам.Но преди всичко съм Българин и се гордея с това,надявам се нещата се подобрят към по-добро
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Първоначално публикуван от uzuna Преглед на мнениенадявам се нещата се подобрят към по-добро
Сега по темата - следващата ми дестинация ще е Старосел. Казаха ми че било интересно. А такива дестинации из родината ни има много. Как да не е горд човек?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Толкова много древни паметници има в България които са единствени, тук е най старата открита цивилизация.Но всичко това остава на заден план. За съжаление малко са хората интересуващи се от тези забравени светини. Остава ентусиазма на любителите опитващи се да запечатат местата преди да бъдат до разрушени от иманярите и разпродадени......Това не е краят. Това дори не е началото на края. Но може би е краят на началото.
0+ при нужда от кръв!
Коментар
-
До: Красотите на България
Колеги, теми с гръмки заглавия рядко свършват добре. Който се гордее че е Българин не се нуждае от обяснение и обосновка за гордостта си, най-малкото - не трябва да се обосновава на това че България е красива.
Дали България е красива като градина или грозна и миризлива като вълчи задник не би трябвало да има грам отношение към това дали се гордеете че сте Българи или не.
Какво достойно намирате в това да обичате България ЗАЩОТО е красива ? Жените си за това ли ги обичате, ЗАЩОТО са красиви ? Ами ако утре преядат ягоди и физиономиите им станат подпухнали като пълнолуние - няма ли да ги обичате вече ? Ако утре киселинен дъжд превърне България в пепелище и извънземни изсипят половин планета сажди - какво правим, преставате ли да се гордеете че сте Българи ?
Някой дава ли си сметка колко подхлъзващо е твърдение от рода на "Обичам Родината си... ... ... Защото ... ... ..." ? И най-вече - колко обидно е за въпросната България да търсите причина да я обичате, вместо просто да я обичате без да биете тъпан с обяснения ?Издъних се на Тюринг теста
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар