Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Квантово Корандо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Квантово Корандо

ето какво ме мъчи
    знаем , че когато наблюдаваме електрон той се държи като частица, а когато не -той е с вълнова форма..!?! тоест , когато Корандо е пред мен и го виждам, или някой друг го вижда всичко е ок. Но ако го заключа в гараж без прозорци, възможно ли е електроните му да се втурнат за да запълнят формата на някой Туарег примерно ... или метла ...или Луната ?

До: Квантово Корандо

Да разбира се, в съответните случаи на налагане на специална функция. Търси по "сферични функции". Ако искаш и отвътре да е същото, тогава ти трябва кълбова функция. Многомерното обобщение на същата идея.
    Ако го оставиш заключен на тъмно за достатъчно дълго време, статистически е възможно да се превърне в плътна сфера, съставена от приблизително същия брой частици. Което не е толкова лошо - спонтанно възникналите идеални тела са редки. Сигурно са много скъпи))

Коментар

Не го слушай Стефан за сферата. Също толкова вероятно е да се пренареди в X5 или H1, а ако материал не достига, да го вземе от бидона със зеле. Лошото е, че трябват зилиони години, за да се случи това със забележима вероятност. Светлината не е важна - и на светло може, те все едно електроните непрекъснато се гледат един друг.

Коментар

ами по-скоро не мога да разбера, когато никой не го вижда Корнадо и е в заключено помещение. то там ли е всъшност защото чета холографската вселена и пише такива неща за електроните , че почвам да вярвам че пържолата не съществува

Коментар

Снимай го със скрита камера за невидими холографски изображения.
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

ами камерата е също вид наблюдение, електроните са разумни частици !

Коментар

А да попитам от къде я взимате толкоз добра таз МериДжейн. Виждам , че хваща яко и държи дълго. След две три масурчета, ще изчезне корандо-то.....поне до сутринта .
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
                ето какво ме мъчи
                знаем , че когато наблюдаваме електрон той се държи като частица, а когато не -той е с вълнова форма..!?! тоест , когато Корандо е пред мен и го виждам, или някой друг го вижда всичко е ок. Но ако го заключа в гараж без прозорци, възможно ли е електроните му да се втурнат за да запълнят формата на някой Туарег примерно ... или метла ...или Луната ?
                Кво пушиш?????????????
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

То и аз ако имам Корандо, ще пия, ще пуша.....
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

По-скоро се запиши а курс по екзорсизъм и дискриптивен вагинизъм.

Коментар

От де я зимате тая трева бе?

Коментар

Айде, поредната запътила се към коша тема....

Вижте, ако корандото не ще да става на Х5-да го облъчим малко с колайдера, само дето не знам на кого е собственост последно
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

При екзестенциалното противопоставяне на бисектрисите на нашите тези, става ясно, че неформалната еволюирала експонента на помислите ни се опонира с пермутационния процес при субституцията на видимото с невидимото.
                          От там и(чрез) хипотезата на Джонсън-Майер(да ме почерпят) за непроследимостта на вторичните следствия при първичния анализ на Х-двойките в реална среда, се доказва и последващия резултат, зради които и доверителните фондове изпадат от портфейла на потенциалния опитен екземпляр(еспонат).

Коментар

Цяла нощ не спах и разсъждавах.. След като Корандото е заключено в тъмен гараж без прозорци, и никой не го вижда. То какво значение има дали е Корандо, Х5, Х6 Туарег или Х7 .
                            А може би в тъмния гараж ТО /демек Корандото/ е нещо друго. Но забелязвайки, че някой го гледа, възвръща първоначалната си форма и функция.
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            -----------------------------------------------
                            Питието определя съзнанието....
                            -----------------------------------------------
                            0887770735

Коментар

Разсъжденията са напълно правилни с една малка подробност. Гаража наистина трябва да е тъмен - 100% тъмнина. Обаче самият факт, че наоколо има обекти с температура различна от абсолютната нула, означава, че има инфрачервени вълни, които са вид светлина и тъмнината го докарва до към 95% най-много .
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X