Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Cayenne Magnum vs Cherokee SRT8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Cayenne Magnum vs Cherokee STR8

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Май ще падне наградата за най-безсмислена тема всеки момент

За всеки случай - имаш ли идея колко старта се правят за да се стигне до този резултат ? Или си мислиш че всеки път става, и всеки път оня дето в тестовете е с 0.0000001 секунда по-бавен - ще е по-бавен ?
    Ам не знам,сигурно доста тестове се правят,за да се достигне този резултат,но важното е че поне 1 път е бил постигнат Хенеси на живо не съм виждал и не го знам какъв е,но Магнум съм виждал и е голямо животно,въпреки това почти всички клипчета дето съм гледал м/у Чероки и Кайен винаги Черокито дърпа,пък може и нагласено да е знам ли Но лично аз мисля,че Черокито е по-бързо поне в старта,после може и да не е,но в старта.....все пак това си е мойто мнение де,не че Кайен-а не ми харесва
    [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
    [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
    [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

До: Cayenne Magnum vs Cherokee STR8

А и цените на тези магнуми обезмислят всякакви секунди и ускорения.Отделно,че от тези аеропакети всичко става толкова ниско и с толкова много пластмаси,които и без това в оригинала са в повече.
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

До: Cayenne Magnum vs Cherokee SRT8

извинявам се за спама, но винаги ми е било чудно защо хората си купуват джип, когато търсят бързина и скорост? Повечето производители имат такива паркетници и ми е много интересно каква нужда движи тази индустрия. А тази индустрия за бъризи джипове е огромна
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
        Учи се от всеки, не подражавай на никого, работи здраво!
        In God we trust, all others must pay in advance.

Коментар

Bravo извинявам се за спама, но винаги ми е било чудно защо хората си купуват джип, когато търсят бързина и скорост? Повечето производители имат такива паркетници и ми е много интересно каква нужда движи тази индустрия. А тази индустрия за бъризи джипове е огромна
          Според е за хора, който на първо ясто имат мнооого пари и търсята сигурността на джипа и бързината на спортист. Не на последно място е и позиорството де
          Колкото до спора, на мен Поршето ми харесва повече, без да гледам нито характеристи, нито нищо

Коментар

Първоначално публикуван от Bravo Преглед на мнение
            извинявам се за спама, но винаги ми е било чудно защо хората си купуват джип, когато търсят бързина и скорост? Повечето производители имат такива паркетници и ми е много интересно каква нужда движи тази индустрия. А тази индустрия за бъризи джипове е огромна
            Според е за хора, който на първо ясто имат мнооого пари и търсята сигурността на джипа и бързината на спортист. Не на последно място е и позиорството де
            Колкото до спора, на мен Поршето ми харесва повече, без да гледам нито характеристи, нито нищо
            Отговарям и на двама ви:

- Купувате си супербегачка, и правите с нея една разходка с жената, двете деца и багажа на децата.

Или само с едно дете, в детско столче.

Ако ви се размине развода, може би ще втасате за такъв джип. Ако не - ще си карате сам бегачката.

- И най-вече - типичният купувач на такова возило вече си има поне една бегачка лазеща по-ниско по асфалта. Паркетника му служи просто за да няма чувството че се влачи когато трябва да вози повече от един човек и не може да вземе по-тясната бегачка. Елементарно Уотсън.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X