Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой гледа ли "Четвъртия вид"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой гледа ли "Четвъртия вид"

Някой гледа ли "Четвъртия вид" с Мила Йовович,правен по действителен случай с реални кадри и записи.....моето мнение замислих се малко....и после се запитах дали човек може да си счупи гръбначния стълб докато е под хипноза и да полети от леглото същевременно
    http://www.kafene.bg/index.php?p=article&aid=6692

Има го по-торентите
    Бива го за губене на един час от времето ви
    [SIGPIC][/SIGPIC]

До: Някой гледа ли "Четвъртия вид"

Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнение
    Някой гледа ли "Четвъртия вид" с Мила Йовович,правен по действителен случай с реални кадри и записи.....моето мнение замислих се малко....и после се запитах дали човек може да си счупи гръбначния стълб докато е под хипноза и да полети от леглото същевременно
    http://www.kafene.bg/index.php?p=article&aid=6692

Има го по-торентите
    Бива го за губене на един час от времето ви
    Още не съм, но препоръчвам "близки срещи от третия вид"

Коментар

"Четвъртия вид"страхотен филм
      [SIZE=1]Ако съм пропуснал препинателни знаци, тук има резевни:.......,,,,,,,,,---????!!!![/SIZE] :wink:

Коментар

Колега гледах го и ми допадна.Много добра различна гледна точка са представили във филма, за което евала.Цели ли са се в достоверността, а не в ефектите и нещата, които да му качат рейтинга.Ако погледнете обаче в торентите как са го коментирали "разбиращите" от филми, направо ще се тажете и да го дърпате...
        Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Филма е под всякаква критика - загубих си времето .. Толкова плитка история от една луда женица,... и малко смущения в телевизора. А бухалите гледат.Е това е целия филм. Оооо да не забрамяме - в контакт с извънземните се влиза под хипноза !?3№@8§*€?/.....
          Капан за балъци.. Дано някой не реши че има нещо наистина действително в този филм (така казват авторите), че принципно човешкото съзнание е нещо доста крехко.. Да не ме упрекнете, че много се прягам, но (за моя сметка и риск) споделям за всеки случай. На някой ще му е от полза ...
          CITYEL

Коментар

Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнение
            и после се запитах дали човек може да си счупи гръбначния стълб докато е под хипноза и да полети от леглото същевременно
            Аз само исках нкой да ми отговори на въпроса
            Не да създавам спор
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Филм сниман в БГ, какво повече да кажем ... аз до сега не съм гледал хубава чужда продукция снимана в България ...
              Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
                Филм сниман в БГ, какво повече да кажем ... аз до сега не съм гледал хубава чужда продукция снимана в България ...
                War Inc.

правен по действителен случай с реални кадри и записи
                Блажени са вярващите. Елементарен рекламен трик.

"On November 12, 2009 Universal Pictures agreed to a $20,000 settlement with the Alaska Press Club "to settle complaints about fake news archives used to promote the movie." Universal acknowledged that they created fake online news articles and obituaries to make it appear that the movie had a basis in real events."

В прав текст - студиото освен всичко останало предварително е пуснало и фалшиви некролози във вестниците за да излизат в последствие като достоверна информация.

Последно редактирано от Goblin; 01-02-10, 18:11.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X