Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събрание на блока - всичко в полза на Стефан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Събрание на блока - всичко в полза на Стефан

Нали знаете как е в България - от 8 апартамента в един блок има 8 различни мнения. Така е и в нашия! Днес имаше общо събрание, на което се изпокарахме. Кой не плащал стълбищни, на кой кучето му лаело, кое куче пикаело, кой хвърлял боклуци през прозореца, кой какви пари дал за общите части и не му били върнати... и т.н. и т.н. Гадна и най-вече жалка работа.

Една от точките на заседанието обаче повдигнах лично аз - имам голяма купчинка пръст до Нивата, която съседа Стефан поиска да вземе, за да напълни гумите очертаващи градинката до неговите два джипа. Аз вече му я бях дал де... но друго си да се гласува на събрание! И о чудо - 8 гласа ЗА! Пълно съгласие по един единствен въпрос!

Поуката - за Стефан всеки дава всичко!

До: Събрание на блока - всичко в полза на Стефан

Венсеремос!!!!

Коментар

))))))))))))))))))))))))
      Файдата от гасенето на хюндаи и чистенето на карбуратори))))))))))))
      Сега кво, както общо събрание на някоя кооперация, така който е от форума казва "Ма Стефан каза така и така!", и неговото минава
      Използвайте, нема лошо. Но в случай на интереси над 10 милиона лева ме предупреждавайте, да знам колко блока ме търсят да ми резнат гръцмуля

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Но в случай на интереси над 10 милиона лева ме предупреждавайте, да знам колко блока ме търсят да ми резнат гръцмуля
        Бин Ладен?
        в локален мащаб?

бре, бре....

Коментар

Да поканя Стефан за домоуправител на нашата кооперация може ли?
          Щото сегашния си заминава на село, и поста се овакантява, а човек с който всички са съгласни е тъкмо за тази работа.
          Имаме два магазина наблизо-с фризери за студена бира, а мезета имаме домашни...
          Стефане какво ще кажеш а?
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Айде, почнА се ...)

Коментар

Майтапа настрана, ама след като хората започнаха да се карат за крушките на етажите кой кога какво сменял... и си викам "ще вземе да изчезнат три кубика пръст и после ще ме разпнат!". Та реших да пусна пръстта на Стефан на демократично гласуване Отначало се дърпаха, ама като уточних за кой Стефан става дума ("онЯ с Уазките бе!") - всичко си дойде на мястото и имаше пълен консенсус:

- АААААА! Така кажи бе!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X