Нали знаете как е в България - от 8 апартамента в един блок има 8 различни мнения. Така е и в нашия! Днес имаше общо събрание, на което се изпокарахме. Кой не плащал стълбищни, на кой кучето му лаело, кое куче пикаело, кой хвърлял боклуци през прозореца, кой какви пари дал за общите части и не му били върнати... и т.н. и т.н. Гадна и най-вече жалка работа.
Една от точките на заседанието обаче повдигнах лично аз - имам голяма купчинка пръст до Нивата, която съседа Стефан поиска да вземе, за да напълни гумите очертаващи градинката до неговите два джипа. Аз вече му я бях дал де... но друго си да се гласува на събрание! И о чудо - 8 гласа ЗА! Пълно съгласие по един единствен въпрос!
Поуката - за Стефан всеки дава всичко!
Една от точките на заседанието обаче повдигнах лично аз - имам голяма купчинка пръст до Нивата, която съседа Стефан поиска да вземе, за да напълни гумите очертаващи градинката до неговите два джипа. Аз вече му я бях дал де... но друго си да се гласува на събрание! И о чудо - 8 гласа ЗА! Пълно съгласие по един единствен въпрос!
Поуката - за Стефан всеки дава всичко!
Коментар