Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Били ли са на луната или......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Били ли са на луната или......

...или "Кин-Дза-Дза" е по-интересният филм...????

http://www.free-inform.narod.ru/
    00359893488603

....нямам си вече LR...

До: Били ли са на луната или......

даже и на марс са ходили не само на луната

Коментар

Абе май руснаците са били преди тях?

Коментар

Първоначално публикуван от KRISTO-SVISHTOV Преглед на мнение
        Абе май руснаците са били преди тях?
        Ще им се. На американците - едно, на руснаците - друго. Всеки - каквото си няма. Примери и от двете страни за опити за това или онова, само и само да покажат на другите че и те могат така - колкото щеш. А за добро или за лошо целия прогрес в космическите технологии се случи по време и благодарение на студената война. От тогава практически няма нищо ново, освен търгашески истории. В днешно време никой не иска да отделя ресурси за това. Някакви напъни правят само китайците.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тук
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F3%ED%E0%F2%E0

и тук
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F3%ED%E0%F2%E0

Коментар

Съжалявам, но явно не съм търсил достатъчно във форума. Не можах да открия тема и затова пуснах нова, въпреки недоумението ми от липсата на тема по такъв "интересен" въпрос.
            В материала на Аркадий Велюров ми направиха впечатление анализите на техниката по това време и реших да ги предоставя на вашето внимание. Моля модераторите да закрият темата или да я преместят към вече съществуващите..
            00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Нека да стои. Ония са в друг раздел, а тази в спама, което само по себе си допуска и по-широк дебат.

Коментар

Тия дни гледах по "Дискавъри" "Разбивачите на митове"- или както им казват там. В стремежа си да ни убедят, че са ходили на Луната, доказаха че всяка снимка и всяко наблюдавано явление и факт от мисията, могат съвсем успешно да се възпроизведат в земни и атмосферни условия. Към днешна дата филма все още се върти по "Дискавъри"
                E = mc2 / Прави си сметката! И умната!

Коментар

Че са ходили-ходили са. Има достатъчно доказателства, а и нали ако не бяха ходили, самите руснаци нямаше да изпуснат шанса да ги развенчаят, още повече по времето на студената война.
                  По- интересно е друго-защо престанаха да ходят и защо не отидоха руснаците....Май там американците са видяли нещо, дето не е трябвало да виждат и са получили жълт картон, а от там и цялото човечество.....И веднага спират програмата, заедно с това и няколко готови лунни ровери, а руснаците си мълчат и не предприемат опит да пратят човек горе, щото..........

Коментар

Истината е някъде там...
                    В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Аз си пиша едно и също във всяка тема... Факт е, че по онова време руснаците, а и не само те, са имали радари, телескопи и друга техника, с която да следят какво става около и на Луната. Това е било в разгара на Студената война и в пика на Космическата надпревара. Дали, ако имаха и най-малко съмнение за фалшификация, нямаше да проглушат ушите на целия свят или поне да пропагандират "империалистическата измама" из Източния блок?
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от lazarlk Преглед на мнение
                        ...Май там американците са видяли нещо, дето не е трябвало да виждат и са получили жълт картон, а от там и цялото човечество...И веднага спират програмата, заедно с това и няколко готови лунни ровери, а руснаците си мълчат и не предприемат опит да пратят човек горе, щото..........
                        Разбира се че са видели, как да не са видели - натъкнали са се на агент на македонските тайни служби, който се представил за нищо неподозиращ бизнесмен от Париж, щат Тексас. Почерпил ги газиран цвик от близката мандра, но станала авария в резултат на която тоалетната дала фира, и от тогава я кандилкат от кораб на кораб и от станция на станция. До скоро и на международната космическа станция още я поправяха. Естествено, цялата работа била нагласена, агентът всъщност бил ескимоски заселник, за жалост доста зиморничав, който решил че най-добре ще се стопли ако седи все на огряната страна на луната. Цвикът не бил никакъв цвик, а квас, а мандрата пък била умело замаскиран автомат за квас който поради по-слабото притегляне работел с монети от трийсет и седем копейки, а не обичайните седем. Лунна му работа. Космонавтите пък не били никакви космонавти, а кученцето от предишния виц. Цялата работа ми я разказа чистачката от посолството, същата дето без да иска изхвърли бюлетините от изборите. След случката сменила работата, вече е на щат в тайния архив на търговската камара в град Нидершафолшайм, Алзас, Франция. Изхвърляше миналата седмица и от там едни бумажки, та така.

А иначе - за всеки кандидат желаещ да провери дали тука има или тука нема - няма проблем да участвате в програмата по проверка на фактите. Процедурата е лесна. Явете се на следния адрес:

NASA
                        300 E Street S.W.
                        Washington, D.C - 20546
                        USA

Носете си:

- Четка за зъби
                        - Пижама на мечета
                        - Самобръсначка
                        - Шарена кърпа, чубрица, червен пипер, глава лук
                        - Нокторезачка
                        - Широка усмивка
                        - Пита кашкавал
                        - Чек за 50 до 75 милиарда долара

PS За да ви познаят учените - под лявата мишница носете прасенце, или поне гъска.

За членове на форума - 10$ отстъпка. Кой като вас.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Добре че не я затрих тая тема, как иначе щяхте да видите подобни шедьоври?...

Коментар

Смей се ти. Ама мен ме върнаха. Пижамата ми беше на крокодилчета. Всичко друго си имах...
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Аз пък мисля, че не са били, пък може и нещо да са се уплашили, щото не повтарят...
                              JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X