Модератор: Изтрих препратката с директна връзка към vbox7, защото искаше досадно и постоянно парола.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
10 неща, които не бива да казвате, когато...
Свий
X
-
До: 10 неща, които не бива да казвате, когато...
Иска, а сякаш всичко е наред с линка... Явно има някаква защита срещу подобно копиране. Опитайте така:
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Не съм бил в акаунта. Вероятно проблема идва от проверката 18+ Ако не е потвърдено иска да се логнеш с акаунта си, на който още при регистрацията си указал възраст.
Извинявам се за главоболията. дано поне ви е харесало и оправдало загубеното време
LZ1DWW
Коментар
-
Развесели ме!Първоначално публикуван от Митко (smile) Преглед на мнениеНе съм бил в акаунта. Вероятно проблема идва от проверката 18+ Ако не е потвърдено иска да се логнеш с акаунта си, на който още при регистрацията си указал възраст.
Извинявам се за главоболията. дано поне ви е харесало и оправдало загубеното време
По-добре ще е да са 10 неща, които трябва да кажем, но това е субективно.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Докато не стигнете до фундаменталната фраза "какво като е твоя любовница, нали всичко споделяме" сте само начинаещи. А като стигнете, ... ще искате да не сте започвали.
Коментар
-
Ааа...тоя филм сме го игралиПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеДокато не стигнете до фундаменталната фраза "какво като е твоя любовница, нали всичко споделяме" сте само начинаещи. А като стигнете, ... ще искате да не сте започвали.
Не е гот ама се преживява. Важното е делбата да стане на маса и с добро количество концентрат
LZ1DWW
Коментар
-
Още по-трудно е, когато е между съпрузи. Там и спирт не помага.Първоначално публикуван от Митко (smile) Преглед на мнениеАаа...тоя филм сме го играли
Не е гот ама се преживява. Важното е делбата да стане на маса и с добро количество концентрат 
Коментар
-
Е още не съм такъв професионалистПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеОще по-трудно е, когато е между съпрузи. Там и спирт не помага.
LZ1DWW
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар