Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде ще е рали "Дакар" 2011???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде ще е рали "Дакар" 2011???

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
    Да, и Wrangler няколко пъти...
    Ставам нахален, ама: как са се справили?
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнение
      Днес е 18 поне кажете верния отговор
      Верния отговор ще може да се види след време....
      Аз залагам,че Рали Дакар 2011 няма да се състои въобще(нямам скрита информация но е вариант).
      Силно се надявам да не съм прав-така всички ще спечелим...
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
        Верния отговор ще може да се види след време....
        Аз залагам,че Рали Дакар 2011 няма да се състои въобще(нямам скрита информация но е вариант).
        Силно се надявам да не съм прав-така всички ще спечелим...

Пепел ти на езика!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
          Ставам нахален, ама: как са се справили?
          Ми... миналата година със сигурност отпаднаха, тая не стартираха, абе общо взето, що не си вземеш Touareg или Pajero и пак да почнеш да питаш...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
            Ми... миналата година със сигурност отпаднаха, тая не стартираха, абе общо взето, що не си вземеш Touareg или Pajero и пак да почнеш да питаш...
            Е това беше много груб удар под кръста. Вие сте лош човек. Междудругото, въпросът е в основата на днешен спор между мен и баща ми. За мен няма значение, защото обожавам марката и моделите. И баща ми е така, ама се заяжда от време на време.
            Последно редактирано от Александър Белов; 19-01-10, 00:23.
            JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Аржентина

Коментар

Загреб като стартова точка на рали “Дакар” 2011? ...Ако е в Африка

Все още организаторите на рали “Дакар” – френската компания A.S.O., не са направили своя избор за това къде ще се проведе следващото издание на състезанието – за трети път в Южна Америка или в Източна Африка (Тунис, Либия и Египет), но вече се спекулира и с това, къде ще е стартовата точка на състезанието, ако то се върне на Черния континент.
                След като първоначално стартът бе във Франция, а след това в Испания и Португалия, в момента се мисли за адекватен вариант по на изток, предвид новия маршрут на надпреварата. Макар няколко португалски и испански града да са заявили своята кандидатура за старт на рали “Дакар” 2011 са преценили, че те ще са прекалено отдалечени за добро организиране на технически преглед и превоза на автомобилите до Тунис. За това, според слуховете се обсъждат градове в Италия, а според запознати много голям шанс за старт на състезанието има и... >>ОЩЕ<<

Коментар

Щом е " Дакар " е редно да е в Африка
                  Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                  New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                    Щом е " Дакар " е редно да е в Африка
                    И аз съм за Африка, макар че срока на анкетата изтече, но не знам дали има нещо сигурно от организаторите за 2011 вече? Ако пък старта е в Загреб, може да отскочим до там

Коментар

Първоначално публикуван от emdless4 Преглед на мнение
                      И аз съм за Африка, макар че срока на анкетата изтече, но не знам дали има нещо сигурно от организаторите за 2011 вече? Ако пък старта е в Загреб, може да отскочим до там
                      Споко, анкетата не е изтекла, тъй като досега има само предположения и нищо сигурно...

Коментар

Според мен няма да се знае още дълго време. Болшинството от отборите, които се състезаваха тази година разполагаха с двугодишни договори за участие в Южна Америка (напр. КамАз).

Оттук нататък започва нелека битка на интереси, желания, нежелания и т.н. Конкретно руснаците заявиха, че нямат претенции къде ще се проведе състезанието. Такова нещо като "нямаме претенции" обаче не съществува.

Руснаците са силни, арабите също навлязоха силно в спорта, Фолксваген преди една седмица казаха, че искат задължително и Дакар 2011 да се проведе в Южна Америка...

Коментар

Африка! ако не е късно с гласуването
                          [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнение
                            Според мен няма да се знае още дълго време. Болшинството от отборите, които се състезаваха тази година разполагаха с двугодишни договори за участие в Южна Америка (напр. КамАз).

Оттук нататък започва нелека битка на интереси, желания, нежелания и т.н. Конкретно руснаците заявиха, че нямат претенции къде ще се проведе състезанието. Такова нещо като "нямаме претенции" обаче не съществува.

Руснаците са силни, арабите също навлязоха силно в спорта, Фолксваген преди една седмица казаха, че искат задължително и Дакар 2011 да се проведе в Южна Америка...
                            Според мен ще се знае доста скоро, тъй като винаги е било така... АСО трябва да могат да се подготвят с трасе, настаняване, документация и прочие, и прочее...
                            Интереси има, затова и Фолксваген биха били най-щастливи рали "Дакар" 2011 да е пак в Южна Америка. Обяснението е много просто - VW имат заводи в Аржентина и Бразилия и огромен дял на местния автопазар. А в Африка нямат кой знае какви бизнес интереси...
                            За Русия, Африка е по-приемлив вариант - там има огромни газови и нефтени интереси. Бях на една международна конференция, свързана със списанието ми "МобилГАЗ" и там се говореше за участието на Русия в Афроевразийските газови коридори. Т.е. на Русия й е нужен имидж на Черния континент, по-точно още имидж. А Чагин е добра ракета-носител, защото не само масите, а и големите играчи се кефят на "Дакар" (всички сме хора)...
                            Все пак, всичко зависи от това, кой ще развърже по-голямата кесия. А, ако АСО са умни ще направят два Дакар-а и ще се налапат като хората, същевременно доставяйки двойно удоволствие на милиони фенове по света...

Коментар

Южна Америка
                              Николай Папазов

Коментар

Според мен идеята за 2 Дакара не е добра
                                Ако са едновременно то ще има разделение на отборите, а ако са в различно време то вече няма да почват началото на годината, няма да е едно на година и някак си чара на състезанието се губи
                                Това е моето мнение като зрител, изключвам всякакви финансови, рекламни и т.н. причини

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X