Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гррррр....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: гррррр....

Не стават, климатиците им идват нещо слаби
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Не стават, климатиците им идват нещо слаби
      За града няма да са нужни климатици- с тези чудовища елеминираш задръстванията и си за 0 време от т. А до т. Б. Преди да си се изпотил.
      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Оооо я не се правете на мадами! Екстри като климатик ли? ХА! Аз карам Нива - мотор, спирачки, ключ за запалване... Какво друго му трябва на човек?

Коментар

Е как какво, климатик му трябва
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ееееех нещо много често започнах да си спомням с умиление за казармата, бях танкист.
            Винаги казвай това, което ще направиш и прави това, което си казал.

Коментар

И ти ли бе
              Ама наистина 72-та минава отвсякъде. 41 тона, 680 коня, две стоманени вериги...
              Ако и кемафа е без акъл-наистина отвсякъде. Пука и, че някви се гонели по траекторията и...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                И ти ли бе
                Ама наистина 72-та минава отвсякъде. 41 тона, 680 коня, две стоманени вериги...
                Ако и кемафа е без акъл-наистина отвсякъде. Пука и, че някви се гонели по траекторията и...
                Хихихи, к'ва 72-ка бе братче, аз и с Витарата мога да мина през Туингото без последствия (за мен), ама не е там работата...

Май като порасна, ще си купя по-едър жип и ще го налифтя. Няколко дена размотавах един 4рънър, вирнат с 8" и с рунтавите гуми - еми нямаше ентусиасти да ми секат пътя, не знам що...
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Бе и витарата като я "надървиш" придобва внушителен вид.
                  Особено пък ако като мен не я миеш от калта...
                  Ей такива очи отварят като ме видят.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Адаш, в казармата аз бях механик водач, служех на нещо като танк , но без броня и оръдие, теглехме някакви установки на някакви ракети. Машина с танков двигател и танкова ходова част и само 14 тона, нали се сещаш какъв дзвер е, ама много лакомо 110/100 нафта. Бих се изкефил пак, ако имах тази възможност.
                    Много подходящо за това време, знам го от личен опит.
                    Винаги казвай това, което ще направиш и прави това, което си казал.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                      ...Май като порасна, ще си купя по-едър жип и ще го налифтя. Няколко дена размотавах един 4рънър, вирнат с 8" и с рунтавите гуми - еми нямаше ентусиасти да ми секат пътя, не знам що...

Сам си стигна до изводите, често ми се е случвало да карам ТЛК90 или HiLux по тези улици, тогава нещата са други, пред теб се отварят едни пространства, но трябва да си им най-малко в периферното зрение, защото огледалата са за оправяне на грима.
                      Такова движение няма, тук се кара с 5 км/ч, но се кара в крайна лява лента и когато някой ти закрие прозореца с калник се дърпа рязко и докрай в дясно. Паркира се на артериите, без изобщо да се помисли, че прави задръстване. Най-много ме кефят, когато паркират пред "Багирата" на "Патриарха" и "Левски", там в лявата лента чакат за ляв завой, а в дясната има селянин с включени аварийни, направо е приказка, когато го напсувам ме гледа лошо и неразбиращо. Ще взема да си сложа по един рог отдясно, та като мина да му направя някакви поражения, поне да знае и следващия път да не спира там.
                      Основният проблем на града идва от сиводрешковците, няма никаква полза от тях, те не съществуват, стоят на топло и чакат да им мине смяната. Пълно безхаберие е!
                      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X