Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гррррр....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• гррррр....

&№*&№$№% не знам какво им става днес на околните водачи на сЕкЪФ вид МПС, но все ми идва на ум лафа на един приятел: "банда м@н@фи-фундаменталисти"! А съм минал няма и 40 км за деня, което си е доста под средната норма.

Около обед слизам от центъра на СЗ към промишлена зона. Път широк, по две платна в една посока, движение - среднонатоварено, пътя мокър и, естествено съвсем леко кален. карам си в лявата лента, с около 40, когато предната кола забива яко спирачки. По причина, че идиота от по-предната кола рязко е спрял. Разгеле, има една кола място в дясно, заобикалям и се вписвам зад няк'ъф опел. Който опел в същия момент заковава на място и идиота тръгва да слиза от колата. Е тоя вече как го заобиколих без да го отнеса и аз не разбрах

2-3 часа по-късно тръгвам да се прибирам. Една мома излита с видимо служебна кола от нищото, естествено без да ме забележи (тя Витарата нали дребничка и черна, к'во като съм пуснал фаровете...). Спрях. Някак. Сигурен съм, че булята въобще не тразбра, че има и друга кола, освен нейната на пътя...

Преди малко: Тръгвам от къщи и на няма и 20 метра ме връхлита едно Туинго .. .на задна! Не знам с колко караше, но сигурно доближаваше 40-те км/ч. И тук мома. Егати пичката, как се вписа в 90 градуса тесен завой с паркирали коли отстрани на тая скорост - нямам идея. Плътно до муцуната на туингото се напъваше някакво голфе, дали се гонеха, дали бяха дрогирани - не знам. Витарката пак никой не я забеляза и се наложи да скачам по спирачките и да се чудя кой бордюр да катеря....

И съвсем преди малко, слизам пред магазина, пак тия двамцата, този път и двамата напред, с много километра в час, направиха почти успешен опит да ми вземат десния фар И това на вътрешноквартални улички, с пешеходци, деца и прочее домашни любимци.

Вече ме избива на убийства ... или на яки тръбни брони.
    Да не би днес пак да е имало промоция на хапчета за безсмъртие???
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

До: гррррр....

Решението на твоите проблеми са:
    -Броня ТЖМ, или подобна
    -5точков колан
    -рекаро седалки
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Още едно предложение за решение на проблема - влюби се отново, насили се пич....ама го направи, тогава макар и за кратко време всички идиотии по пътя ще ти се сторят захарен памук...гаменът ще ти срезва пътя, но ти ще си свиркаш и ще си кажеш...."а, мноо важно, отивам си при девойката!", някакъв лумпен ще ти маха с палката но ти ще си кажеш - "колко искаш за несложен колан, не го слагам, щот ми подпира....напереното чувство, умри от завист и си махай сам!" , трети ще ти свирка отпред и отзад, защото нещо много си се замечтал и си забравил мигача, но ....какво от това - ти ще целуваш, пък той да го ..д....ха - и така, много пъти....направи си просто мърррррррр, вместо грррррр.......леле, какви простотии написах!
      Последно редактирано от Dan7; 06-01-10, 18:05.

Коментар

По-хубава и хрисима алтернатива от горната не може да има.Подкрепям мадамата !

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
          По-хубава и хрисима алтернатива от горната не може да има.Подкрепям мадамата !
          И аз.

Вземам си горния пост обратно докато,....... не те ядоса любимата, после:
          Решението на твоите проблеми са:
          -Броня ТЖМ, или подобна
          -5точков колан
          -рекаро седалки
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Повечето са расли на герен и им личи, ама те не го осъзнават.
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Това къде си расал няма много значение. Аз по себе си забелязвам, че съм различен на пътя спрямо моментното ми състояние. За съжаление сме хора....

Коментар

Даа....любов...
                Все едно има разлика,дали ще ме прегази някой друг влюбен
                Ще си отида щастлив,а?
                Може би точно тези,които ни дразнят с некъдърността си,по пътищата са влюбени,та затова са и разсеяни...и замислени..
                Аз затова им прощавам,без нерви...или пък просто съм свикнал.
                Любовта си е любов,но на пътя си трябва акъл,а не емоции и мечти.
                Иначе доста любови ще останат неизпитани от някой..или просто някой ще обича наистина вечно...в лошия вариант.Да не дава Бог!
                Последно редактирано от cecoa1; 06-01-10, 20:22.
                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                  Даа....любов...
                  Все едно има разлика,дали ще ме прегази някой друг влюбен
                  Ще си отида щастлив,а?
                  Може би точно тези,които ни дразнят с некъдърността си,по пътищата са влюбени,та затова са и разсеяни...и замислени..
                  Аз затова им прощавам,без нерви...или пък просто съм свикнал.
                  Любовта си е любов,но на пътя си трябва акъл,а не емоции и мечти.
                  Иначе доста любови ще останат неизпитани от някой..или просто някой ще обича наистина вечно...в лошия вариант.Да не дава Бог!
                  Кажи го на таксиджията .

Иначе по темата- прибирам се днес с 284, който лети в бус- лентата си по Цариградско. Аз пиша смс- честитя именния ден на брат ми (не се държах)- изведнъж подскачам и както стоя на средната врата (почти празен автобус)- озовавам се наполовина преметнат на първия ред седалки вляво от мен. Каква мистична сила ме прати там? Може би закъснял импулс на водач на едно малко МПС, което в последния момент искаше да прекоси бус- лентата и да слезе през детелината, за Румънското посолство. Това, водачът смяташе да стори с резки спирачки и навлизане в лентата на хвърчащия автобус. То не бяха моторни, крачни, ръчни спирачки...
                  JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Да ви кажа един лаф относно жените. Отиваме аз (14годишен), брат ми (8годишен) и баща ми в София. Тате пита брат ми:
                    -Камене харесва ли ти в София?
                    А брат ми вика:
                    -Не.
                    -Що бе???
                    -Ми много жени карат коли и за тва много хора умират тука.
                    А пък аз направо ме заболя корема от смях
                    (да не се засегне нежния пол)

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                      Още едно предложение за решение на проблема - влюби се отново...:
                      Хихи, брилянтно!
                      Има дребен проблем обаче - аз и сега съм си влюбен! не го казвам само защото милата ми женичка е до мен в момента, просто си е факт. И наистина помага доста, рядко се впрягам от простотии по пътя ... а и доста по-рядко аз ги правя

Тия вчера обаче ми дойдоха в повече. на сух път на въпросния участък си позволявам малко по-висока скорост, може би тъкмо това, че пътя беше мокър, беше причината да не стане сериозна катастрофа. А момата с туингото просто ме довърши - това си беше за YouTube отвсякъде, само дето нямаше времеда снимам... Между другото, поразпитах, оказа се, че пича с голфа, който я "преследваше" всъщност е приятелят и. Интересни свалки има напоследък
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                        Повечето са расли на герен и им личи, ама те не го осъзнават.
                        Колегата е безцеремонно прав

Коментар

Вземи си валяк, фадрома или в краен случай трактор, та да не ти пука от такива "мухи".

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                            Вземи си валяк, фадрома или в краен случай трактор, та да не ти пука от такива "мухи".
                            Защо, като е създаден Белаз-ът?
                            JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

"Белаз" е относително понятие. Самослал ли, булдозер ли, влекач ли...??? Но при всички положения - да, прав си... и те стават

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X