Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Руски бракониери-видео
Свий
X
-
До: Руски бракониери-видео
Някой има ли представа, точно каква е схемата: пробиват дупка и рибата идва на кислорода ли?
Истината е, че в Русия има толкова много риба та дори и такива гадове не могат да я избият, но толкова грозно бракониерство не бях виждалПия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.
Коментар
-
В дясно е дадена тази информация:
Беспредел на Юмагузино 2008 г. Браки воспользовались сбросом воды и перегородили рыбе выход на большую воду. Где рыбохрана - это вопрос! Кто должен следить за подобным? ПОДРОБНОСТИ НА САЙТЕ WWW.FIO...ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
LZ1YBB
Коментар
-
Егати леша,въпреки че съм със здрави нерви-това ме подразни.Да те е ухапало куче,че да го ритнеш или да го удариш с някоя сопа(моментно ще си подразнен и афектиран).Ама те тея са извадили тонове безобидна и безащитна риба,и оня с лопатата млати ,като че ли загася разразил се огън в гората.В казармата (бях на застава) имахме един младшисержант(3 месеца до уволнение му оставаха),той така малтретираше овцете-само че със сапа на лопатата(ходеше и ги блъскаше ей така щото го разтоварвало).На всяка застава се отглеждат определено количество животни за нуждите на войниците(2-3прасета,10-15 овце и др).14 дена гледах безучастно сдухания му мозък какви го кара да ги върши(нямаше и какво друго да направя-бях новобранец),ама на 15-я ден редника Герчев(моя милост) му постави ултиматум-или спира да бие животните,или става задължителен участник в ежедневния наряд по кльона и помощник в кухнятя след наряда до края на службата си.Прави се на мъж(не искаше да се отказва от удоволствието си да си излива излишната енергия върху животните) точно 4 дена и се отказа.Незнам дали се е вразумил,ама поне докато се уволни-не посегна повече.
Защо написах за случката от казармата?!?
Защото тези от клипа заслужават да си понесат наказанието,има начини,средства и методи-стига да има кой да ги приложи и използва.
И разбира се да има гражданска съвест ,за да ги посочи някой(нарушителите) преди това на съответните органи.Защото без гражданска съвест,и най-силната система е безсилна да се справи с проблеми от подобен род.
Клипа отговаря на действителността и в България,във всяка една област имаме такива бесчинства.
Надявам се да не се приеме,като много крайно написаното от мен-коментирах по клипа.Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.
Коментар
-
Предполагам, че го правят за пари, но все пак с лопатата..........
Преди ходех доста често за риба и съм се нагледал на какви ли не кретени има хора, които като хванат риба дори и да не им трябва не я връщат обратно във водата, а я остават на сушата да умре.
Отговаряли са ми: ,Нали съм я хванал, защо да я пускам,.
Изтината е, че има хиляди подобни като кретените от клипа.Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар