Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се отървем от спама по телевизията.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да се отървем от спама по телевизията.

Пускам темата САМО за сИциалисти по електроника, програмика и рекламика.

Идеята: Да се отървем от рекламния спам по телевизията.
    Наблюденията ми показват, че при започване на рекламите, нивото на звука се увеличава драстично.
    Ако се направи устройетво което да се постави на аудио входа на телевизора и при повишаване на нивото да изключва звука ще станеме богати.

А, да ви видя
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

До: Да се отървем от спама по телевизията.

С риск да увелича всемирния спам - аз съм решил проблема по сталински. Няма телевизия - няма спам

Коментар

Такова устройство ще сработва и при смяна на каналите - звука е различно силен при различните канали. Иначе си прав - от рекламите по-досадно нещо надали има. Както беше писал Чандлър в една от книгите си "......Гледам да запомня какво рекламират, за да не се излъжа да си го купя, дори и да ми харесва...".

Коментар

Май и аз съм решил проблема по сталински. Но съм готов да стана акционер в такова начинание.

пп: Прав е Вальо-ще станем богати !

Коментар

Как "По Сталински" бе?
          Така ли?
          Прикачени файлове
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
            Пускам темата САМО за сИциалисти по електроника, програмика и рекламика.

Идеята: Да се отървем от рекламния спам по телевизията.
            Наблюденията ми показват, че при започване на рекламите, нивото на звука се увеличава драстично.
            Ако се направи устройетво което да се постави на аудио входа на телевизора и при повишаване на нивото да изключва звука ще станеме богати.

А, да ви видя
            Има го вече. Записва ти филма като чисти рекламите и после си го гледаш на спокойствие. Принципа му е точно ,че следи нивото на звука.

Коментар

Давай да си го купувам и да ги доработвам.
              Къде, колко и пр.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                Давай да си го купувам и да ги доработвам.
                Къде, колко и пр.
                Не мога да ти дам повече инфо. Преди години се говореше (още от ерата на VHS) ,че на запад много ги тормозат рекламите и така се борели ! Е сега и ние сме запад

Коментар

Има и други, вече измислени неща.
                  Моя телевизор има такава функция да саморегулира височината на звука. Определено действа при реклами, макар да не е 100% ефикасна.

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
                    Има и други, вече измислени неща.
                    Моя телевизор има такава функция да саморегулира височината на звука. Определено действа при реклами, макар да не е 100% ефикасна.
                    Не ми трябва да регулира....почти, а да спира звука. И да става на всеки телевизор.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Има по-добър начин от следенето на звука!
                      Забележете, че когато започват рекламите изчезва логото на телевизията в ъгъла на екрана! Това се следи по-лесно с електроника и може да се програмира да превключва направо на друга програма

Лошото е, че понякога щракам по 4-5 пъти, докато стигна на програма без реклами в момента

Коментар

Телевизор в стаята е изкушение граничещо с женско дупе подаващо се от каца.

Коментар

Може ли да се следи логото? Ако може как? Програмите са многоооо. Работата отива на процесорно управление....памет. Звука ми се стори по-лесно.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                            Има по-добър начин от следенето на звука!
                            Забележете, че когато започват рекламите изчезва логото на телевизията в ъгъла на екрана! Това се следи по-лесно с електроника и може да се програмира да превключва направо на друга програма
                            И как ще го следиш логото? И не всички телевизии увеличават звука като децибели. Представи си да гледаш филм, тишина и изведнъж героя взривява нещо. Тъпото устройство винаги ли безпогрешно ще разбира, че това е реклама или от десет филма ще ти прекъсва два. Много би било хубаво, ама не ми идва на акъла как да стане
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Защо тия проблеми? Нали дистанцията е до оная ви работа...
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X