Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Грозни 95--Надежда 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Грозни 95--Надежда 2010

И леко се стеле барутния димДобре че некои хора немат системи за залповогън нещо като ГРАД.Е у Надежда блок здрав немаше да остане.На кило и кусур ракия некои хора губат расудокМале мале добре че не разграбихме казармите като у Албания сега да сме милион и половинаЖивели
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

До: Грозни 95--Надежда 2010

Дано не падне някоя невинна жертва в тая пукотевица.
    Преди няколко години показах на едни американци филмче заснето по нова година. Въпроса беше "те като стрелят, вия защо не се криете?" Явно не бяха минали през часовете по военно обучение. Ние на по ..наисе ракии прилежно отвръщахме с гъста автоматична стрелба. Хлапешка работа ама пък и само да стоиш и да гледаш тъпо не върви.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
      ......На кило и кусур ракия некои хора губат расудокМале мале добре че не разграбихме казармите като у Албания сега да сме милион и половинаЖивели
      От горната ми тераса се вижда половин Софийско полЕ ми не само в Надежда беше така че и продължава .....живи и здрави да сме и през новата
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        От горната ми тераса се вижда половин Софийско полЕ ми не само в Надежда беше така че и продължава .....живи и здрави да сме и през новата
        И от моята,и от моята...всичко се вижда и гледам всяка година(по принуда).
        И съм на шестия етаж,та панорамата ми е още по-добра....нали сме и нещо малко,почти комшии.
        Тая година,май беше по-тихо от миналата...или така ми се струва?

Честита Нова Година на всички!
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
          И от моята,и от моята...всичко се вижда и гледам всяка година(по принуда).
          И съм на шестия етаж,та панорамата ми е още по-добра....нали сме и нещо малко,почти комшии.

Така ти се чини
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение

така ти се струва друже, криза е все пак, но аз тая година само с 2 ракетки минах, а комшиите от ромската махала бяха обрали магазините с пиротехника. При тях беше най-доброто светлинно шоу в целия град

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X