Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подписите на Ясен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Подписите на Ясен

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
    Аз не си падам да ходя с гевгир на главата, виж ако е с халба в ръката - може.
    Напълно достойна алтернатива, доколкото знам.

Все пак, трябва да се отчете че аз не съм много навътре в спагетерианството. Нищо чудно да има изискване халбата да е пълна, знам ли?

Коментар

Да е пълна, да е пълна, колко да е пълна и докога по-точно? Нали ше се стопли...
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Да е пълна, да е пълна, колко да е пълна и докога по-точно? Нали ше се стопли...
        Blasphemy !!!

Първоначално публикуван от конгрегация за защита на вярата
        ЛеСпаЧу не обича топла бира. Значи халбата трябва да се празни. Също така не обича празни халби. Начи трябва да си доливаш. Освен това в Светите Препоръки влиза препоръката за избягване разливането всуе на бира. Начи - трябва да се изпива.
        Аз така знам )) т.е. според канона - полупълна халба хладка бира е съвсем приемливо. Само трябва да се поддържа това състояние чрез изпиване и доливане.... )))
        Последно редактирано от deyan_h; 30-09-16, 14:25.
        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Абе вие двамата откъде преписвате?

Коментар

Абе вие двамата откъде преписвате?
            Истинският вярващ не преписва, той просто си досипва вдъхновение !!
            - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
            - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Аз не си падам да ходя с гевгир на главата, виж ако е с халба в ръката - може.
              След една халба не ама след десетина бири и няколко ракии един господ знае какво вдъхновение ще ти дойде
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Яйде пак:

Колхоз – дело добровольное.

Коментар

За последователите на ЛСЧ - цък

Коментар

Това е глупост.
                    Все едно на снимката да съм с червена тениска, и винаги да искат да съм с нея докато карам колата.
                    Ами ако съм се снимал с дълга коса, а после съм с къса?
                    Или съм претърпял пожар, и съм обгорял, така, че не приличам вече на този от снимката?

Абе глупости на триъгълници. Даже не и равностранни, не и равнобедрени, просто тъпоъгълни...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ми да,днес съм с дълга коса,утре съм с на брата книжката......какво толкова мрьнкат,
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Това е глупост.
                        Все едно на снимката да съм с червена тениска, и винаги да искат да съм с нея докато карам колата.
                        Ами ако съм се снимал с дълга коса, а после съм с къса?
                        Или съм претърпял пожар, и съм обгорял, така, че не приличам вече на този от снимката?
                        Разбира се, че е глупост. Разчитай винаги на плоските шапки да съчинят някоя. А в Русия конкретно полицаите са най-най-най полицейските полицаи в света.

Не знам дали знаеш ама ако трайно започнеш да носиш (или престанеш да носиш) брада, очила, или ако се случи нещо което трайно ти променя външния вид, трябва да си смениш личните документи. Това у нас.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          утре съм с на брата книжката...
                          Вие еднаквите си трайте. На вас най-лесно могат да ви усложнят живота.

Коментар

Не знам как е в Русия, но опита ми тук в България е :
                            Преди години, може би 20-на. Минаваме границата , един автобус дечурлига ( аз съм някъде 16-на годишен) . Отивавме на фестивал в Унгария. Тамбурашкия оркестър и детска вокална група. На международния си паспорт бях с къса коса, но към момента на преминава не границата, вече бях "гаден метъл" и коса до раменете Един ..митничар ли беше , гранична полиция ли , не помня ,тогава за мен бяха митничари , ме свали от автобуса и вика нямада те пусна. Голяма разправия стана. Добре че родителя на едно от дечицата в хора( хора бяха между 6 и 8 годишни и имаха придружители ) , адвокат дойде и си изрепетира там думичките, как нашето закондателство... тинтири минтири ... трайни белези, а косата не е такъв веднага ме пуснаха
                            Та , в България, брада , коса , шапкан - може
                            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Нов:

...у США есть все основания утверждать, что раз санкции пошли на пользу, то Российская Федерация сама в долгу. И потребовать оплаты благодеяния.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Вие еднаквите си трайте. На вас най-лесно могат да ви усложнят живота.

Е не е като да не са се опитвали и опитите продължават.

Може да се опитат,прав си........
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X