Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подписите на Ясен
Свий
X
-
От: Подписите на Ясен
Уфф, Ясен най-после си смени подписа
[Уго Чавез]: Бил съм дал няколко милиона барела петрол на Кастро! Имал съм дал съм. Кастро ми е приятел.There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнениеВъв Флота никога не лъжем. Никога!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеДа, ама че във флота никой не "пиеше" е в минало време, докато явно, че не лъжат и до днес..... Наистина не лъжем и до днес. Понякога се случва да интерпретираме Истината по малко по-абстрактен начин, но причина за това е само богатата ни и лесно ранима душевност.
По въпроса за честта, Ясен е напълно прав.
В миналите дни, на военните кораби- подводни и надводни, по време на плаване имаше полагаема дажба бренди "Слънчев бряг", кафе и шоколад. Това беше в духа на добрите, стари флотски традиции. На траулерите и търговските кораби, всеки си осигуряваше "дажбата" сам, но и капитана вадеше по някоя бутилка. Бирата никога не е попадала в списъка на алкохолните напитки.
В днешни дни, почти навсякъде алкохола (дори и бирата) е забранен, допускат се жени на борда като част от екипажа и изобщо се потъпкват традицийте. Тази работа няма да свърши добре. Наистина.There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнениеВ днешни дни, почти навсякъде алкохола (дори и бирата) е забранен, допускат се жени на борда като част от екипажа и изобщо се потъпкват традицийте. Тази работа няма да свърши добре. Наистина.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение....допускат се жени на борда като част от екипажа......Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение..... допуска се вече жени да знаят администраторските пароли на някои сървъри. ....The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеТрадицията за морския вълк с един крак, папагал на рамото и йохохо и бутилка ром е тотално убита.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар