Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На къде сме

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На къде сме

Пак са ви "подхлъзнали" в сериозна тема по празниците . И да не ме хокат модераторита ще пиша и по темата.

Аз лично съм многооо по-зле от миналата година по това време. Независимо от това мисля, че вървим в правилната посока. Нямаме кой знае какъв избор, като член на ЕС и без пари /отишли за боядисване на БМВта и придобивките на Масларова/, но все пак според реалностите, поне според мен не вървиш в грешна посока.
    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Държавате сме ние.Не разчитам на политиците да ми оправят положението! Един път преди много лета са си гласували заплатите в полза на държавата и това е.Тея времена ги няма вече, а навярно няма да се върнат.Излизат да просят пари пък не се лишават от нищо.Да се разделят на две равни половини с по един сатър и да са почват, а победителя да са обеси на някой върба и почваме да градим суверинитета си.
      По улицата пак афиши: „Народът има думата на 19 ноември!“ „Пред народен съд виновниците за войните!“
      — Ние не сме виновни за войните — политическото положение беше такова.
      — А спекулацията, ограбването?
      — И за туй не сме виновни — стопанското положение беше такова… Ние изобщо не сме виновни. Дайте ни думата да се обясним.
      — Ст! Мълчете! Днес вие пък нямате думата!

Коментар

Какво ще кажете? При 17 мнения, положителните са три. Защо да не е същото и при управляващите?! Същият процент работят ЗА. Очевидно, ще вървим с такива темпове. Какво направихме ние, лично? Избрахме подходящия. Или не?
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Надолу отиваме.....кои са следващите,които се готвят да влизат в Европейския? до къде са стигнали те,а ние .......
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
            ...
            Аз лично съм многооо по-зле от миналата година по това време.
            ...

Може и сам да си си виновен, трябва да го помислиш (не се познаваме, може и да бъркам).

Аз също в момента съм по зле от миналата година по това време,
            НО за това съм си виновен само аз и големият ми мързел.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Какво ще кажете? При 17 мнения, положителните са три. Защо да не е същото и при управляващите?! Същият процент работят ЗА. Очевидно, ще вървим с такива темпове. Какво направихме ние, лично? Избрахме подходящия. Или не?
              Май трябваше темата да се оформи като анкета...
              Както и да е...Подкрепям тезата,че трябва всеки за себе си да започне да дава нещо за държавата,та белким се види ефекта.
              Под "даване" не визирам пари,а по-скоро отношение...По нагоре е описано много хубаво...
              Иначе за вървенето и посоката....
              Посоката не е лоша,ама крачките са малки и са "две напред-една назад".
              Ясно е че с този танц не се пътува бързо,а и понякога музиката се забавя(както е от година и нещо).Та нормално е да не се вижда,ама и маймуните не са станали хора прекалено бързо нали?!
              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

До: На къде сме???

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                Спред мен , бавно и трудно вървим в посока на по добро.
                Много бавно - почти незабележимо и много трудно - почти неизтърпимо, но все пак....

Или пък това е една обективна илюзия ?
                Кой знае ...!
                Даммм, бавно и трудно в правилната посока. Е така си мислела и баба ми като се върнала от Виена 62ра година. Още чака. С 230 лева пенсия.

Sorry! Весели празници!
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

NIKSD Но въпреки всичко, трябва да се гледа позитивно, ако всеки от нас сподели хубавите неща от живота си ( въпреки постоянната им липса ) би дал възможност на отчаяните да вярват в чудеса.
                  Има една арабска поговорка: Казвай само хубави неща-враговете ще ти завиждат а приятелите ще ти се радват.
                  Винаги казвай това, което ще направиш и прави това, което си казал.

Коментар

А през това време ти какво правиш?
                    Лъжеш приятелите, враговете и себе си!
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Гледам отдеве по новините колко села и градове са заприличали на Венеция от вчерашните дъждове....мисля си,че тия новини май ги гледахме миналата година,или и по миналата...Та нали уличните шахти бяха вече отпушени,коритата на реките бяха уширени и почистени,бяха направени стени около реките...май нещата се повтарят,въртят се в кръг...Ето натам отиваме...наникъде,въртим се в кръг като изгубени и това еА в същото време докато си се въртиме,живота ни се извърте...Те това еЖиви и здрави и да са Ви честити празниците
                      HUSGVARNA 630 SMR
                      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

"Колелото на историята се върти и ще се върти до....?"
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

2012

Коментар

Първоначално публикуван от koko bg Преглед на мнение
                            NIKSD Но въпреки всичко, трябва да се гледа позитивно, ако всеки от нас сподели хубавите неща от живота си ( въпреки постоянната им липса ) би дал възможност на отчаяните да вярват в чудеса....
                            Ама нали въпроса е "на къде сме" а не "вярвате ли в чдеса". За вярващите в чудеса- ще се оправим, за останалите- съм го написал по горе. Аз отдавна не вярвам в дядо мраз, нито в щъркела, нито на циганката в подлеза на Плиска. Чудеса... ахамм, само чудо може да оправи България в следващите 100 години.
                            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                              Ама нали въпроса е "на къде сме" а не "вярвате ли в чдеса". За вярващите в чудеса- ще се оправим, за останалите- съм го написал по горе. Аз отдавна не вярвам в дядо мраз, нито в щъркела, нито на циганката в подлеза на Плиска. Чудеса... ахамм, само чудо може да оправи България в следващите 100 години.
                              Само да взема властта, дедо ви Мраз ще ви се види самодеец.

Коментар

До: На къде сме???

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                                Защо ли не познавам чужденец, а познавам доста, който да си харесва неговата си държава?
                                И защо все повече се заселват тука? Лично аз познавам един руснак, австриец и трима ингилизи.
                                Пенчо,братко ,живях 3 години в Англия. Дойдох си преди 40 дни.Аз познавах около десетина които си купиха къщи в България,а четирима вече ги продадоха и се върнаха в Англия. Останалите са си обявили къщите за продан и смятат да се връщат.Само един албанец с английски паспорт казва,че ще остане. Причината е ,че някои ги обраха ,а всички казват,че тук цари беззаконие .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X