Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бизнес в подфорум Купувам-Продавам!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бизнес в подфорум Купувам-Продавам!

Едно ми е интересно на мен: Докога ще продължава това продаване на пиене и ядене, косачки,ел мотори,компресори,машини,джаджи,земи и къщи? Някой ще каже: "Е нали затова е форума,да си бъдем полезни един на друг."
    ДА,НО на мен лично ми дотегна от хора,който едва ли не ползват този форум само за това, да си разпродадат излишните вещи и джаджи! Някой стават досадни дори с темите си! Аз предлагам,ако не друго,то поне да се направи подфорум купувам-продавам(всичко несвързано с офф-роуда).
    Благодаря ви за вниманието! Предполагам има хора,които са на моето мнение!
    Последно редактирано от cveti; 26-12-09, 18:25.
    [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

До: Бизнес в подфорум Купувам-Продавам!

Купувам?
    2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
      Купувам?
      По точно тук: OFFRoad-Bulgaria.com > Основни форуми > Купувам - Продавам > Продавам ..

Затова и пуснах темата тук!
      [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Аз не виждам нищо лошо то реално си има раздели за всичко свързано с офроуда.
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

ми аз като не пия ракия то пиенето наракия за мене си е оффроуд. И то сериозен
          Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Този форум си има администриране, при това доста стриктно (според мен поне). Това, че го има този раздел с тези обяви явно не е случайно или поради недоглеждане на модератори и администратори. Щом те са преценили, че може да го има - значи така е правилно! Бойко, мен например ме дразни определен тип музика и поради тази причина не ходя по "кръчми", но не роптая против това други да им харесва и да се чувстват добре там.
            Honda XR600
            Kawasaki KLX650
            Honda XL600V Transalp
            +359 888 6З5 9З4

Коментар

Нещо не вдявам....? Има си правила, чието спазване е грижа на модераторите. Щом обявите не ги нарушават, значи няма проблем. На тебе като не са ти интересни подобни обяви, просто не ги чети. Поредната гръмка публикация с неясна цел.....
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Напоследък подфорума с обявите е много добре организиран. Аз не виждам проблем.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Бойко Преглед на мнение
                  Едно ми е интересно на мен: Докога ще продължава това продаване на пиене и ядене, косачки,ел мотори,компресори,машини,джаджи,земи и къщи? Някой ще каже: "Е нали затова е форума,да си бъдем полезни един на друг."
                  ДА,НО на мен лично ми дотегна от хора,който едва ли не ползват този форум само за това, да си разпродадат излишните вещи и джаджи! Някой стават досадни дори с темите си! Аз предлагам,ако не друго,то поне да се направи подфорум купувам-продавам(всичко несвързано с офф-роуда).
                  Благодаря ви за вниманието! Предполагам има хора,които са на моето мнение!

Ами докато има купуване.А на които не му харесва да не ги чете тези обяви.Даи сега да направят 100 подраздела да се чудиш къде какво да търсиш.
                  0896-85-69-86
                  0876-38-17-17

Коментар

Първоначално публикуван от doktorad Преглед на мнение
                    Ами докато има купуване.А на които не му харесва да не ги чете тези обяви.Даи сега да направят 100 подраздела да се чудиш къде какво да търсиш.
                    За това,на който не му харесват да не ги чете сте прави,но като форума за оффроуд е пълен с обяви за стругове ел.мотори,косачки,колела и т.н. също се разводнява форума. Няма значение,може би само не мен ми пречат тия обяви така като гледам ! Останал съм с впечатление,че нямаш право на повече от 1-3 обяви(непомня точно),а някой хора имат по мноого.. няма значение. Поне изказах мнение! Живи и здрави!

ПП> Цитат от правилата за пУбликуване на обяви в раздел Копувам-продавам:
                    "5.Всеки участник без обозначение |ТП|, има право на не повече от две текущи обяви едновременно в раздел „Продавам”. Всяка следваща публикувана тема с обява за продажба, ще се счита за опит за осъществяване на търговска дейност и ще бъде изтривана, а участникът ще бъде първоначално официално предупреждаван, след което – и санкциониран за непозволена рекламa."
                    Последно редактирано от Тануцо; 26-12-09, 21:17.

Коментар

Първоначално публикуван от Бойко Преглед на мнение
                      За това,на който не му харесват да не ги чете сте прави,но като форума за оффроуд е пълен с обяви за стругове ел.мотори,косачки,колела и т.н. също се разводнява форума. Няма значение,може би само не мен ми пречат тия обяви така като гледам ! Останал съм с впечатление,че нямаш право на повече от 1-3 обяви(непомня точно),а някой хора имат по мноого.. няма значение. Поне изказах мнение! Живи и здрави!
                      Раздела е такъв, защото е такъв!
                      Щом има търговия за каквото и да е и не е в разрез с правилата, обявите ще седят!
                      Всичко е в полза на потребителите? Криза е все пак!
                      LZ1PER

Коментар

Къкво лошо има ако освен в оффроуда успеем да си помогнем един на друг с още нещо ?
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Форума се е много добър даже. Има форуми където като влезеш е все едно в кочек: Където ядеш там с*реш.

Коментар

С много по-голямо доверие купувам от колеги от форума, отколкото от някой търговски форум.
                            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Ами то 50% от офроуда си е купувам-продавам. За да стегнеш една машина, както трябва си е доста алъш-вериш.
                              Пък и като си стигнал планината, значи ще поискаш къща. Ще ти трябват тухли, майстори, водопроводи и ...
                              Накрая стигаш и до косачката.
                              Само, където не сме пуснали модни аксесоари за жените, но току виж и това станало.
                              Супер си е!
                              Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X