Нe че е много реален теста,ама все пак е ТЕСТ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Rover vs Nissan
Свий
X
-
До: Rover vs Nissan
Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнениеМного хубав тест. Доказва, че, по-добрите гуми са по-добри....0898532785-КИКО
Коментар
-
Ако в първия безмислен двубой има все пак някакъв смъсъл,то във втория има нещо,под което не виждам надписа ,,не правете това в къщи''Не че се вижда много добре,но си мисля че това е МЕТАЛНО въже...При скъсването на което...не ми се мисли...Опа,след по-внимателно вглеждане се вижда че не е метално...извинявам се!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Мисля, че този тип състезания са безсмислени. Изходът зависи от толкова много фактори, измерими или не, че всъщност нищо не доказва. Много по-показателна би била обиколка по един маршрут, напр., както за колата, така и за шофьора.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
При,теста за дърпането,са важни масата и двигателя.Преди много години дърпах ме два трактора Зетор -без преден мост и Беларус с двойно.Зетора обърна оборотите на Беларуса.Но- Зетора е 6тона и 122кс. а Беларуса нищо че е 4х4 е 80 кс и е 4т. С такъв тест не можеш да докажеш нищо,особенно за джип.Всеки джип си има места кадето е пълна скръб и места кадето се представя добре.Патрола в блатото е като бивол,види ли кал и се окопава,докато на твърд терен е много добър.
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4x2 Преглед на мнениеНe че е много реален теста,ама все пак е ТЕСТ.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеТест за какво?!?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар