Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гадост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гадост

Първоначално публикуван от amw Преглед на мнение
    Не знам дали сме в "л...та" и дали сме "булгаристан", но определено не ме е страх да се разхождам сам из София или друг град в България. Но виж тук където съм сега определено ме е страх. Страх ме е също да оставя каквото и да е ценно нещо в колата.
    4-5 пъти разбиват колата да видят има ли по ценни инструменти вътре.
    Тва всичкото се случва с източен Лондон. ...
    Нали в Лондон не ги пускат като ги хванат?

Коментар

Не знам дали сме в "л...та" и дали сме "булгаристан", но определено не ме е страх да се разхождам сам из София или друг град в България. Но виж тук където съм сега определено ме е страх. Страх ме е също да оставя каквото и да е ценно нещо в колата.
      4-5 пъти разбиват колата да видят има ли по ценни инструменти вътре.
      Тва всичкото се случва с източен Лондон. Не е гето или нещо подобно, просто нормален квартал като повечето извън централен Лондон.
      Също така работих известно време в Ливерпул. До тогава само бях чувал, че там нивото на престъпност е високо. Е убедих се, че е така... магазини, хотели, всичко има решетки до втория етаж. Съответно разбиха и магазина в който работехме и изнесоха няколко километра медни тръби.
      Та, че има престъпност има. И мен са ме били в селска дискотека щото съм от София. Но определено сме "аматьори" в тая сфера в сравнение с държавите който взимам за пример за всичко.
      Тия в Лондон дето гепят, сигурно са англичани с потекло
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Имам чувството, че не ги хващат... не намаляват гадовете

Коментар

Хубавата вест е, че момчето няма тежки травми и са го изписали за домашно лечение. Даже е минал на шеги след стреса и казал- "Сега в джуките заприличах на певицата Марийчето"
          Лошото за мен е, че трябва да го сменям в бара за 2-3 дни.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
            Тия в Лондон дето гепят, сигурно са англичани с потекло
            Не знам дали ще повярваш, но е МНОГО Възможно

Коментар

Имам чувството, че не ги хващат... не намаляват гадовете
              Аз кото им го заведох в полицията, к'во? "Хванаха го" и после той пише, аз пиша, после аз пеша до пирогов, той с патрулка. На следващия ден отивам пак за справка или намкво си там, него го пуснали.
              ОК, непълнолетен, ама нали има детски педагогически стай, ТВУ-та ...
              И до сега си е все така. Аз обаче си мисля, че нещата вървят към по-добре, а не по-лошо. От Европата ни натискат и покрай лошото навлиза бавно но сигурно и доброто, а то, както винаги, ще победи .
              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

Барманчето да си купи нещо евтино и ефектно за защита. При такива положения отрепките разчитат най-много на уплахата на другия. Случи ми се веднъж. Трябва да запазиш самообладание и да помниш, че най-добрата защита е нападението.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                  Барманчето да си купи нещо евтино и ефектно за защита. При такива положения отрепките разчитат най-много на уплахата на другия. Случи ми се веднъж. Трябва да запазиш самообладание и да помниш, че най-добрата защита е нападението.
                  Да, един Смит м-м 357 например, с по-дълга цев и малко живак където трябва. Определено ще свърши работа !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X