Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гадост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гадост

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
    Откачени има навсякъде,не само в България.
    Познавам хора,които под въздействие на алкохол,се променят до такава степен,че да проявяват непровокирана агресия.Разбира се не и в такава степен,поне за сега.
    Явно проблема не е в държавата,а е дълбоко скрит в човешката психика.
    А тя е твърде сложна и се формира от най-ранна детска възраст.
    Не оправдавам такова поведение,но припомням че проблемите с психиката са болестно състояние,за лечението на което са отговорни близките,а не самия болен.
    За тия откачени по света има специализирани заведения. В момента цяла БГ е заприличала на специализирано заведение.

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
      Малоумна работа. Дано ги хванат въппросните бабаитчета и да си получат заслуженото.
      Те,че ще ги хванат,ще ги хванат,но прокоратурата ще ги пусни.
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Сега научих подробности, че мястото на събитието е идеално осветено и има камери, а пловдивчани знаят, че това си е баш център този мост. Значи ако искат да ги хванат няма проблеми, защото не са били маскирани.

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
          На къде отиваме ли? 1995 г. Съвсем непознат ми счупи черепна кост с бокс . В полицията отговори, че просто си купил нов бокс и решил да си пробва левачката. "На кого, на кого .... а, непознат с ръце в джобовете! Супер, ето на кого ще пробвам !". Това се случва в София, на оживено място и без никаква друга причина освен "любознателността" на младежа. Продължението няма да го коментирам, просто казвам, че не отиваме никъде - там сме си от много време.
          За Съжаление и аз имам подобни примери, не с мен лично, но с познати и то в различни моменти от историята ни
          Та си мисля, че никъде не сме "ходили" и на никъде не "отиваме", а сме си все там в "л***ата", млади "Пичове" си ходят по улиците или седят по кафенета и им "Хрумват идеи" които всъщност трябва да им се ИЗБИВАТ от главата Много Бързо иначе ще станем като в дивият запад....

Жалко за момчето, дано се оправи бързо!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
            ... иначе ще станем като в дивият запад....
            Жалко за момчето, дано се оправи бързо!
            Дано станем като Дивия Запад! Колегата горе спомена, че не разрешават носене на оръжие. За съжаление При мисълта, че всеки може да извади гърмящо нещо, едва ли ще има толко курназлии да си пробват бокса.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
              Дано станем като Дивия Запад! Колегата горе спомена, че не разрешават носене на оръжие. За съжаление При мисълта, че всеки може да извади гърмящо нещо, едва ли ще има толко курназлии да си пробват бокса.
              Това ми звучи Наивно (извинявам се за което), като съм с пистолет, мислиш ли че няма да ме застреля някой за да си пробва неговият (не регистрина най-вероятно) или да ме халоса с една дъска в гръб...????

Ще цитирам едно изказване от Щатите (цитирам по памет) " докато съм в колата не мога да ме наръгат/пребият, но могат да ме застрелят"....

Не ми се влиза в подобна дискусия, може и да си прав, но все ми се струва, че като станат свободни и масови огнестрелните оръжия, ще се увеличат "Инцидентите" с тях... може и да греша

Коментар

И по-зле ще става според мен,така като гледам показните акции на МВР-то уж вършат нещо накрая ефекта е нулев,като вчерашният обир на някакъв магазин в софия чак го има заснет с видеокамера че дори и със звук (не бях виждал такава камера с микрофон,явно е сложен допълнително специално да заснеме обира)как някакви крадът 2-3стека цигари и после естественно ги хванаха,като на филм,а ония дето задигнаха милионите от Фантастико въпреки сот,камери и жива охрана не можаха да ги хванат защото не искат .И като слушам Цецко Цветанов според него обирите са на политическа основа и нямат нищо общо с глада.Тез от МВР-то винаги са умеели да си намират оправдание евала .

Коментар

Къде е казано, че не бива да носим оръжие, че май съм в нарушение ако има такъв закон.

Коментар

Ние сме граждани, а не войници, в този смисъл оръжието няма значение. Работа на държавата е да ни пази живи-затова плащаме на полицията, но КОЛКО ПО-ЛЕСНО е да те глобят за несложен колан, или неправино паркиране, или...няма значение, отколкото да се изправят срещу престъпността и да си заслужат парите...а и да обясняват след това, защо са "таковали" престъпниците...

Коментар

Несе чудете но това новото поколение нямям думи По бай тошово време нямяше такива..Сегашното поколение нямат никаква дисциплина и се убиват като животни

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                        Това ми звучи Наивно (извинявам се за което), като съм с пистолет, мислиш ли че няма да ме застреля някой за да си пробва неговият (не регистрина най-вероятно) или да ме халоса с една дъска в гръб...????

Ще цитирам едно изказване от Щатите (цитирам по памет) " докато съм в колата не мога да ме наръгат/пребият, но могат да ме застрелят"....

Не ми се влиза в подобна дискусия, може и да си прав, но все ми се струва, че като станат свободни и масови огнестрелните оръжия, ще се увеличат "Инцидентите" с тях... може и да греша
                        Може и аз да греша. То и сега сериозните кримита си имат законни пушкала. В Хамериката като почти всеки може да носи да не би да са се изпозастреляли? Обаче да нападат невинни и зорлем беззащитни хора за единия кеф е гнусно.

Първоначално публикуван от Майкъл
                        Къде е казано, че не бива да носим оръжие, че май съм в нарушение ако има такъв закон.
                        Нали имаш разрешително дето го носиш? Говорим за бойно пушкало.

Коментар

Не знам дали сме в "л...та" и дали сме "булгаристан", но определено не ме е страх да се разхождам сам из София или друг град в България. Но виж тук където съм сега определено ме е страх. Страх ме е също да оставя каквото и да е ценно нещо в колата.
                          4-5 пъти разбиват колата да видят има ли по ценни инструменти вътре.
                          Тва всичкото се случва с източен Лондон. Не е гето или нещо подобно, просто нормален квартал като повечето извън централен Лондон.
                          Също така работих известно време в Ливерпул. До тогава само бях чувал, че там нивото на престъпност е високо. Е убедих се, че е така... магазини, хотели, всичко има решетки до втория етаж. Съответно разбиха и магазина в който работехме и изнесоха няколко километра медни тръби.
                          Та, че има престъпност има. И мен са ме били в селска дискотека щото съм от София. Но определено сме "аматьори" в тая сфера в сравнение с държавите който взимам за пример за всичко.

Коментар

Законен ми е патлака, едно малко "Валтро". Всички разрешителни имам.Нося го предимно в колата, но понякога, като съм пеш го вземам. Заредил съм го с патрони със сачми за да не направя някой беля без да искам.
                            Понеже много пътуваме у нас и в чужбина имам и елекрошок и разни флакони газ.
                            Нищо не съм ползвал до сега и дано да е така винаги.

Коментар

Още малко по темата:
                              http://www.dnes.bg/crime/2009/12/17/...s-bradva.82676

Едит: Тия май са от мургавите братя, т.е. едва ли са нападнати точно от непознати, но все пак

Коментар

Купиш си вестник-ПЪЛЕН С НОВИНИ ЗА ГРАБЕЖИ И ПОСЕГАТЕЛСТВА.
                                Отвориш списание-ЧЕТЕШ ЗА УБИЙСТВА.
                                Вървиш си по улицата-ПРИКАЗВА СЕ ЗА СЕМЕЙНИ СКАНДАЛИ С ПОСЛЕДВАЛА ФИЗИЧЕСКА РАЗПРАВА.
                                Ровиш се в ИНТЕРНЕТ-АДСКИ МНОГО ИНФОРМАЦИЯ ЗА (ИЗНАСИЛВАНИЯ,ВЪОРЪЖЕНИ ГРАБЕЖИ,БЛУДСТВА,ПОБОИЩА,ЗБИВАНИЯ и т.н.т.).
                                Пуснеш си новините-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИМА НОВИНА ОТ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ БЮЛЕТИНИ(ПАК НЯКАКЪВ ВИД НЕПРАВОМЕРНИ ДЕЙСТВИЯ).
                                Гледаш филм-ПОКАЗВАТ ТИ НАСИЛИЕ.
                                Какво очакваме да се случва покрай нас?!?!?Нищо по различно от сегашната лоша картина не може да очакваме,защото всеки подрастващ(и въобще всеки) може и има НЕОГРАНИЧЕН достъп до тези новини(провокативни и подтикващи към НАСИЛИЕ).И той си чете тази информация,слуша си я на воля-и я приема като нещо нормално от живота.Рано или късно същия този ПОДРАСТВАШ ще си каже-все пак щом е толкова разпространено насилието не виждам къде е пречката да опитам?Така и така се шири беззаконие,ако ме хванат-хванат.Ако обаче не ме хванат-yes yes yesss успях.И така на някой им поникват крила с размах по голям от на Боинг 747.
                                Хубавото е че не всеки го избива на НАСИЛИЕ.
                                Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X