Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Замръзнали банкомати

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Замръзнали банкомати

Да не ни идват такива студове, но в Москва много банкомати са замръзнали и не дават пари. Преди две години при минус 37 въобще не са работели всички банкомати с лице към улицата.

Та във връзка пак със студа слушах по руска телевизия до обсъждат: автомобил с подгреваемо кормилно колело, или без? Има ли такива у нас?

Пак във връзка с климата: кола, купена от африканска държава има много малка печка и в Австрия, или Русия няма да стопли купето.

До: Замръзнали банкомати

за банкоматите не съм чувал, но отопляеми волани има и не са открити вчера или оня ден

Зори преди време бях попаднал на сайта на един майстор , който тунингова волани..

Различни кожи, промяна на диаметъра, анатомични захвати, отопление!!!

Майстора е руснак, и това определено дава отговор на нуждата от такъв волан.

Коментар

Така е то. Някъде глобално се затопля, някъде локално изстива.

Коментар

RR Vogue е с такова доколкото знам.Така че руснаците масово да си копуват такива коли не само баровците им....
        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Брей дане дава господ...да духаш на машина ти пусне парите или върне картата
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Има мАтори с отопляеми ръкохватки,не знам за какво трябва да се топли волан,ако има купе и то е топло...
            Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
              не знам за какво трябва да се топли волан,ако има купе и то е топло...
              Ама ако купето сутрин при -25-30 градуса не е топло, няма да ти казвам как първите минути се пипа волана! Аз обикновенно първите километри карам с ръкавици!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Много популярни са сред атв-та също
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X