Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мерцедес 4MATIC

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мерцедес 4MATIC

Teмата произлиза от тук: Продавам Мерцедес124-300TD 4MATIC

Webasto ще ти кажат..

успех с продажбата.
    това, че е 4-matic, не е много сериозен плюс
    Последно редактирано от Peppy; 16-12-09, 13:47.

До: Продавам Мерцедес124-300TD 4MATIC

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
    Webasto ще ти кажат..

успех с продажбата.
    Кажете минусите ,мене не ме притесняват
    п.п.
    "никогога не казвай хоп преди да скочиш:

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      Webasto ще ти кажат..

успех с продажбата.
      Напротив.който не е карал само той не може да оцени 4-matic.
      като минус- теча на масло от раздатката при много хиляди километри
      http://www.youtube.com/watch?v=3u4BJRE-pEA

Коментар

Първоначално публикуван от 4nikix4 Преглед на мнение
        Напротив.който не е карал само той не може да оцени 4-matic.
        като минус- теча на масло от раздатката при много хиляди километри
        Колега, то за карането - хубаво, ама трябва да се и поддържа тая кола.
        И докато за нормалните бенцове частите са поносими като цени, като взаимозаменяемост, то при фоурматика нещата далече не са така..

Постигането на 4х4 е на цена, която е била доста напрягаща.

Все пак, преминаването на полуоската през картера не е много стандартно решение, нали?
        Специално разработените за модела пружини, хроничния теч на раздатката..
        Така, че оценката е поставяне на тежести от двете страни на кантара, не е само от едната

и като се има предвид, че колата е на почти двадесет години, и не се очаква да е с пробег по 10, 20 или 30 к км годишно, то...

много не ми се искаше да ги споделям тези неща, но от друга страна..
        добре е да бъде ревизирана от специалист колата..

успех!

Коментар

Първоначално публикуван от iosko Преглед на мнение
          Кажете минусите ,мене не ме притесняват
          п.п.
          "никогога не казвай хоп преди да скочиш:

хахаха тук мисля че настъпи колегата Вени по мазола и вярвай ми ще се радваш ако не напише в обявата ти всички минуси на 4матика както и "скромната" му поддръжка и "лесното" намиране на части
          общо взето аз исках да си купя 4матик и той беше човека, който ми поясни за какво трябва да се подготвя ако избера точно 4матик.. тук е мястото отново да му благодаря

пп:изпревари ме
          Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Ще ме извините за спама ама не се сдържам. Нали мерцедес е кола която не се чупи. Защо говорите за цени на резервни части. Не че нещо ама едно Бмв 3-ка е с толкова лесна подръжка че си нямате на идея. Блъснати Бмв-та под път и над път.

Коментар

Можели и аз да си кажа мнението относно 4матика
              Аз докарах един такъв от германия преди 10 години и му скъсах гъза от каране за една година му навъртях 50000 км а при мен винаги е газ до дупка и аз коли немога да пазя колкото събира и колкото върви и как ама нищо не му се счупи при толковая юркане.И сега още ме е яд че го продадох .А и колата още си върви

Коментар

Единственото сигурно нещо при него като по-голям разход е, че гумите винаги са комплект 4 броя в еднакво състояние. Появи ли се разлика - кофти за раздатката. Но това ако е кахър - здраве. Гледах предаване за 124-ката по Дискавъри - пробваха да го строшат. Е, много зор видяха.
                http://www.youtube.com/watch?v=saV3h...eature=related
                Ето клипчето .
                Honda XR600
                Kawasaki KLX650
                Honda XL600V Transalp
                +359 888 6З5 9З4

Коментар

Първоначално публикуван от dmihailov Преглед на мнение
                  Единственото сигурно нещо при него като по-голям разход е, че гумите винаги са комплект 4 броя в еднакво състояние. Появи ли се разлика - кофти за раздатката. Но това ако е кахър - здраве. Гледах предаване за 124-ката по Дискавъри - пробваха да го строшат. Е, много зор видяха.
                  http://www.youtube.com/watch?v=saV3h...eature=related
                  Ето клипчето .
                  Това клипче е за някой малчуган на който баща му има мерцедес,да разказва в детцката градина за подвизите на бенца
                  ПАВКО
                  0888802068

Коментар

колата от клипчето струваше 695 лири т.е. 1500лв... само не разбрах защо го надумка с бухалката... (Не знам защо, но всеки път като я видя тая кака и ми идват много мръсни мисли...)

а специално този от обявата ако беше комби, да съм го взел за "работно магаре" ...
                    Последно редактирано от Тедо /LJ73/; 16-12-09, 11:36.
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                      само не разбрах защо го надумка с бухалката...
                      Надумка го за да провери за ръжда и здравина на ламарината
                      Ex. Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2003
                      http://save-gery.org/bg

Коментар

на времето 15 деца сме скачали върху изоставен ЗАЗ и почти не му навредихме... накрая го преобърнахме (деца-деца, ама бяхме 13-15 годишни, а имаше и 80 килограмови толупи сред нас )

Кола дето не е пребоядисвана и външно няма ръжда, дали може да е ръжждива поб боята...

Хайде стига, че наспамихме обявата на човека!
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

До: Мерцедес 4MATIC

Да, да, определено му изкофтихме обявата..
                          за което вероятно имам лично вина, и моля за извинение..

Тук раговора се раздели в две плоскости

- за легендарната здравина на W124 или S124;
                          - за не много удачните решения при окомплектовката 4matic.

за второто - нахвърлях някои основни слабости, и бях удачно допълнен за строгото изискване за 4 съвършено еднакви гуми.

за първото - това е съвършено неоспорим факт.
                          модела се произвежда до края на 1995 година, освен вариантите универсал ( комби ) и купе, които приключват в края на първото тримесечие на 1996

и въпреки, че у нас са популярни предимно екземпляри, които по километраж са на 190 -210 к км, ( километража е елементарен за манипулиране ), а де факто това са машини с пробег определено над 500 к км, слабите им места са силно ограничени на брой.

и ако се внимава за тях, човек може да се сдобие с един автомобил, който лека-полека отива в категория ретро, но очарователен с духа си, с удоволствието, което създава - независимо дали човек го кара, гледа, или мие..

Коментар

"4 съвършено еднаки гуми"
                            Всеки нормален човек на днешно време като купува гуми, сменя и 4-те... Още повече говориме за 15 цолови, които вече са под 100лв/бройката дори "маркови"...

Последно "даунгрейднах" пасата от 17" летни на 15" зимни - 4 гуми с джанти НОВИ за няма и 700лв... За какво да храниме гумаджиите с монтаж-демонтаж и ремонт на стари гуми по 10-20лв на гума през месец, като чисто новите вървят по 80-100лв, Мишленките по 100лв

важното при такава кола като я взимаш е да няма някой "умрял" агрегат, макар че вероятно може и втора употреба да се намери от донор... За тая цена, дори след една година да се разпадне пак си заслужава... На новите му събратя само каското на година е няколко хиляди лева

Коментар

хаха са вече тук може да си спамим на воля а?
                              Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X