Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз ще карам нова Дачия Логан.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз ще карам нова Дачия Логан.

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
    На 576000км. смених кормилната рейка. Нямаше теч на масло, но има луфт в рейката.
    Също смених и двата предни амортесьора.
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнение
      Ади земете я настъпете малко, че с нетърпение чакам доклада за първия мильон
      След 4 години!

Коментар

След 4 години!
        След 4 години няма ли да е на 10? Тамън да я обявите на 120к
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Дачията стана на 8 години и 600000км.

Коментар

Браво...Честита Коледа Драго
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
              Браво...Честита Коледа Драго
              Честита Коледа Сашо!

Коментар

Драго , трябва да те наемат за рекламно лице на марката.И обучаващ как се кара.Като знам инфраструктурата - само поздравления!
                Весели празници!
                Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Брей, отдавна я следя тая тема, ама чак сега ще се включа и аз вече! Мед ми капе на душицата, като гледам как тая колица служи вярно вече толкова километри и то при съвсем нелека експлоатация, като се има предвид по какви пътища се налага да минава. А причината да съм заинтересован, е че и аз се престраших да взема нова кола бюджетен клас и тези терзания относно качествата на подобен автомобил си бяха част от целия процес на търсене, избор и т. н. Е, не става дума за Дачия, Лада Веста е колата, ама като гледам колегата колко време е успял да я пази и кара при това служебна, половината на тези километри да успея да й направя без големи ядове - берекет версин, както казват комшиите! Колега, благодаря ти искрено за споделяните редовно впечатления в темата, имаш голяма заслуга за личното ми решение и продължавай все така!

Коментар

Първоначално публикуван от xm_net Преглед на мнение
                    Брей, отдавна я следя тая тема, ама чак сега ще се включа и аз вече! Мед ми капе на душицата, като гледам как тая колица служи вярно вече толкова километри и то при съвсем нелека експлоатация, като се има предвид по какви пътища се налага да минава. А причината да съм заинтересован, е че и аз се престраших да взема нова кола бюджетен клас и тези терзания относно качествата на подобен автомобил си бяха част от целия процес на търсене, избор и т. н. Е, не става дума за Дачия, Лада Веста е колата, ама като гледам колегата колко време е успял да я пази и кара при това служебна, половината на тези километри да успея да й направя без големи ядове - берекет версин, както казват комшиите! Колега, благодаря ти искрено за споделяните редовно впечатления в темата, имаш голяма заслуга за личното ми решение и продължавай все така!
                    Благодаря колега, взимай Ладата и да качиш тук снимки да я видим. Ладата и Дачията са почти еднакви нали Рено купи Лада.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20171226_095905.jpg
Прегледи:1
Размер:776.6 КБ
ID:5777103

Коментар

Аз Лада-та я взех още май месец и вече съм на 13000 км., ама твоята тема продължавам да си я следя! Жив и здрав бъди и все така да те слуша Дачия-та! А Лада-та, ето я на:

Коментар

Тия Лади страшно много ми допадат на визия а и размери. Живо бих се радвал да узная повече за колата - поведение, здравина, звукоизолация и т.н. - може би в отделна тема.

За Дачията или поне леко встрани от нея - няколко пъти все се каня да пиша и все го отлагам. Имам един чифт дядо и баба в село Галиче, което е доста наблизо до Бяла Слатина, та знам доскоро какви бяха пътищата там и съм впечатлен от издръжливостта й.

Друга е работата обаче - като бях малък една нощ в Галиче получих много жесток пристъп на нещо като астма. Аз лично не помня много от тогава, ама явно работата е била на умирачка след като в 2-3 през нощта из цялото село са дирили съсед с кола да ме кара до Бяла Слатина да ме спасяват. Помня обаче един много благ лекар, който ме успокои в болницата и ме разсейваше с разни номера и фокуси с ръцете (още ги помня!) докато ми сложат инжекцията и да взема да почна да дишам. Те нашите сигурно със сигурност са му благодарили още тогава, ама и аз да си кажа - живи и здрави да са такива хора и повече да има като тях!
                          What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Първоначално публикуван от swartalf
                            Живо бих се радвал да узная повече за колата - поведение, здравина, звукоизолация и т.н. - може би в отделна тема.
                            То аз нямам нищо против да споделя какво и как за Лада-та, ама все пак темата си е за Дачия-та на колегата, та не знам, доколко ще бъде коректно. Пък нова тема чак да отварям... не съм мислил често казано!

Коментар

Първоначално публикуван от swartalf Преглед на мнение
                              Тия Лади страшно много ми допадат на визия а и размери. Живо бих се радвал да узная повече за колата - поведение, здравина, звукоизолация и т.н. - може би в отделна тема.

За Дачията или поне леко встрани от нея - няколко пъти все се каня да пиша и все го отлагам. Имам един чифт дядо и баба в село Галиче, което е доста наблизо до Бяла Слатина, та знам доскоро какви бяха пътищата там и съм впечатлен от издръжливостта й.

Друга е работата обаче - като бях малък една нощ в Галиче получих много жесток пристъп на нещо като астма. Аз лично не помня много от тогава, ама явно работата е била на умирачка след като в 2-3 през нощта из цялото село са дирили съсед с кола да ме кара до Бяла Слатина да ме спасяват. Помня обаче един много благ лекар, който ме успокои в болницата и ме разсейваше с разни номера и фокуси с ръцете (още ги помня!) докато ми сложат инжекцията и да взема да почна да дишам. Те нашите сигурно със сигурност са му благодарили още тогава, ама и аз да си кажа - живи и здрави да са такива хора и повече да има като тях!
                              Привет колега! Като имаш път към Галиче и Бяла Слатина се обади да пием по бира. Благодаря за отношението ти към нашите лекари в Бяла Слатина!

Коментар

Първоначално публикуван от xm_net Преглед на мнение
                                То аз нямам нищо против да споделя какво и как за Лада-та, ама все пак темата си е за Дачия-та на колегата, та не знам, доколко ще бъде коректно. Пък нова тема чак да отварям... не съм мислил често казано!
                                Няма проблеми и на мен ми е интересна новата Лада! Кажи с какъв двигател е разход, цена и др.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X