някое знае ли защо те вече не са просто 5-та нормална гума, а тези силно ненадежно изглеждащи кръгчета, а и при джиповете ли е така
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Резервните гуми на новите коли
Свий
X
-
До: Резервните гуми на новите коли
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПести се място, маса, материали, гориво, по-лесно се сменя. Не знам за джиповете, май няма такива.
има спрейче+компресор за доста от новите пластмасови 4х4 играчки.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Абе друго си е да сложиш една "гума на дупенцето на колата" (както казва малката ми дъщеря).
Но в крайна сметка освен по посочените по-горе финансови съображения, производителите приемат, че на градските автомобили резервната гума им е необходима само за да минат няколко десетки километра в най-лошия случай до близкия сервиз. Не че рез.гума се носи на гръб, но някак си е неоправдано да мъкнеш стандартна пета гума няколко десетки хиляди километра за да я използваш много рядко и много за малко.
ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
LZ1YBB
Коментар
-
не знам ама на спаммобила резервната гума е спукана...мисля си че да я напълня с монтажна пяна...поне ако ми потрябва някога....
та да действам ли смело 
П.С. вече не харесвам гуми...пълни с въздух...поняякога имат слабостта да изпускат

Последно редактирано от gogo_spama; 02-12-09, 21:03.
Коментар
-
Руснаците имат отличната дума "докатка". От "търкалям се", та демек колело, с което да се дотъркаляш как да е, до мястото за ремонта. Какво да е, стига да е евтино, леко, и да не заема място, когато всичко е в ред. В джиповете слагат такива, само когато ще ги прекарват до някъде по цивилни пътища.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар