Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Резервните гуми на новите коли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Резервните гуми на новите коли

някое знае ли защо те вече не са просто 5-та нормална гума, а тези силно ненадежно изглеждащи кръгчета, а и при джиповете ли е така

До: Резервните гуми на новите коли

За да се пести място според мен.
    При джиповете също е така,поне при някои.
    Да не говорим че има и коли които ги продават без резервна гума а ти дават спрей за тях.
    Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

Пести се място, маса, материали, гориво, по-лесно се сменя. Не знам за джиповете, май няма такива.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Пести се място, маса, материали, гориво, по-лесно се сменя. Не знам за джиповете, май няма такива.
        има спрейче+компресор за доста от новите пластмасови 4х4 играчки.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Абе друго си е да сложиш една "гума на дупенцето на колата" (както казва малката ми дъщеря). Но в крайна сметка освен по посочените по-горе финансови съображения, производителите приемат, че на градските автомобили резервната гума им е необходима само за да минат няколко десетки километра в най-лошия случай до близкия сервиз. Не че рез.гума се носи на гръб, но някак си е неоправдано да мъкнеш стандартна пета гума няколко десетки хиляди километра за да я използваш много рядко и много за малко.
          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
          LZ1YBB

Коментар

не знам ама на спаммобила резервната гума е спукана...мисля си че да я напълня с монтажна пяна...поне ако ми потрябва някога.... та да действам ли смело

П.С. вече не харесвам гуми...пълни с въздух...поняякога имат слабостта да изпускат
            Последно редактирано от gogo_spama; 02-12-09, 20:03.

Коментар

Аз пък в старото фордче си дундурках две резервни нормални. Имах си зимен и летен комплект с и двата с джанти. Лятото резервни ми бяха зимните, а зимата - летните

Коментар

Руснаците имат отличната дума "докатка". От "търкалям се", та демек колело, с което да се дотъркаляш как да е, до мястото за ремонта. Какво да е, стига да е евтино, леко, и да не заема място, когато всичко е в ред. В джиповете слагат такива, само когато ще ги прекарват до някъде по цивилни пътища.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X