Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една Dj-ска темичка. Обменяне на опит и малко хитрнки :]

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Една Dj-ска темичка. Обменяне на опит и малко хитрнки :]

Мислех си да пусна тази темичка за да може всички Дж в форума да обменят някакъв опит.. да споделят хубави програми, хиртости отностно Дж-ството и тн. Ще съм благодарен като за начало някой да ми препоръча на мен някоя хубава програма и същевременно "ламерска". Мерси.
    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

До: Една Dj-ска темичка. Обменяне на опит и малко хитрнки :]

ами ако е за смесване само един "Трактор" ще ти е достатъчен. иначе за по-сериозни неща има много и различни по трудност.за хардуерно миксиране вече си иска тренировки и практика.там е по-сериозно пък и ще ти трябва сериозна инвестиция. ако е само да се забавляваш един компютър и Трактор са ти достатъчни. учи се за 15 минути. друга тема е колко сериозно е това. пък и има много форуми за диджеи.не съм сигурен дали и тук да подемаме това.все пак си е оффроуд форум. е, аз проблем с това нямам де.но незнам дали на другите ще им е приятно. занимавам се отдавна с това и мога да помагам. но пак казвам незнам дали тук му е мястото ;-).
    висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
      ами ако е за смесване само един "Трактор" ще ти е достатъчен. иначе за по-сериозни неща има много и различни по трудност.за хардуерно миксиране вече си иска тренировки и практика.там е по-сериозно пък и ще ти трябва сериозна инвестиция. ако е само да се забавляваш един компютър и Трактор са ти достатъчни. учи се за 15 минути. друга тема е колко сериозно е това. пък и има много форуми за диджеи.не съм сигурен дали и тук да подемаме това.все пак си е оффроуд форум. е, аз проблем с това нямам де.но незнам дали на другите ще им е приятно. занимавам се отдавна с това и мога да помагам. но пак казвам незнам дали тук му е мястото ;-).
      Защо не.. ние сме тук най-вече за офроуд ноо.. защо да не обменяме опит и за други дейности.

пП. На мен ми трябва защото съм "Дж" в едно заведение дето Петък и Събота се прави дискотека.. Сега съм с "Виртуал Дж Про" .. харесва ми програмката но незнам как да я наглася така че да мога да преслушвам следващата песен на слушалки.. че доста от песните който тегля на място - не са добро качество.
      OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Tony33 .. какво ще кажеш за горе споменатата Виртуал Дж.. ?

Коментар

ами Виртуала си е добър. какво да кажа.той си се е установил от години. пак ти казвам на софтуер да "миксираш" е все едно да ядеш сандвич през телевизора ;-). надявам се да се запалиш повече и да пробваш истинско миксиране ;-).
          висете отпуснато

Коментар

Re: Една Dj-ска темичка. Обменяне на опит и малко хитрнки :]

Ах каква мания е това DJ-о... До преди една година се занимавах на непрофесионално ниво с тея неща вкъщи и стигнах до извода, че ако не ти се отделя ресурст за техника няма голям смисъл.Както всяко изкуство и това не прави изключение.На мен ми отне няколко месеца докато почна да вкарвам бийт в бийт за да се усеща плавен преход на траковете.От там нататък идва време за слуха и фантазията на човек.
            DJ Musix Mixer, Virtual DJ и Traktor.Ако не ти се отдава миксирането и имаш още желание да се занимаваш с музика, пробвай да създаваш такава. FL Studio е една чудесна програма за начинаещ.Преди това изчети нещо за нея и потърси онлайн видео уроци.На Ludacris - Money maker имам спомен, че е правена с нея.

Това например е много добре мискирано.
            Последно редактирано от Redo; 28-11-09, 21:57.

Коментар

Освен гореизброените има и "Атомик" напр. В нея има разни звукови ефекти, забързвания, забавяния и др.
              Всъщност най-важно е за какво ще я ползваш тази програма. За създаване на музика, или само за пускане по заведенията.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

За пускането на музика става и Winampa като се бутне от настройките.Аз например съм си пуснал от Conf. => Toggle Crossfading Betwen tracks на 5 сек. нагласено.Като останат 5 сек. на песента преди да свърши почва другата полекичка.Така са в дискотеките, когато не е сет, а песен.С ctrl + alt + N се появява втори Winamp и готово за микс онлайн.
                За мен, когато става въпрос за правене на музика по-добра от Ableton Live 8 няма.Ама там бая учене има и пак опира въпроса после поне до синтезатор.Един кадърен такъв втора употреба е над 2 бона.
                Последно редактирано от Redo; 29-11-09, 13:08.

Коментар

Здравеи.Виж са, познавам доста известни dj.И доста ползват трактор.... Ама ти трябват и много други нешта, са зависи и каква музика пускаш.Аз, сам по електрониките .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X