Ученическа чанта тип Рали, за носене през рамо, стандартна българска закопчалка, с отделение за етикетче с данните на ученика.
Поне мисля че им викаха тип Рали, препоръчваха ги понеже по-малко изкривявали децата като ги натовариш спрямо тези без презрамка.
Точно тази не знам дали е ученическа де, може да е някаква куриерска. Малко е тъничка за ученическа но казва ли ти някой.
Ако правилно съм разбрал, май е военна, тъй като я намерих на едно място, продаващо военно оборудване и други.
Да, млади приятелю. Това е командирска чанта/да ме прощава Гоблин, мисли за образованието/. Предназначена е за топографски карти и други военни щуротии от миналия век
Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
0894328706
Относно размера, дъщеря ми ходи на училище с подобна, но от плат и надпис"Токио Хотел" или нещо подобно
Добре де, не скачай на бой-верно, че е време за сън
Не скачам, а се опитвам да го науча на нещо. Как да задава въпроси възможно най-правилно. Между другото тези чанти ги има в няколко варианта, някои от тях от телешки бокс и изпълнени доста луксозно. Тази на снимката е от най-простите полеви командирски чанти.
и ако се абстрахираме от отклоненията и се върнем на въпроса, то
съдържимото на чантата, освен картите, които ще се използват, и се получават преди изпълнение на задачата от СС ( Секретна Секция ), вътре трябва да има комплект цветни моливи, гумичка за триене, мащабна линия, транспортир, пергел..
Не помня бусолята в тази комплектация ли беше..
отдавна беше времето, дето я влачех командирската чанта..
Коментар