Интересува ме на ПМ по фабричния номер как се познава годината на производство. И дали има някакво наставление където да е упоменато това.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Всичко за Mакаров
Свий
X
-
До: всичко за макаров
Има специализирана тема за ПМ в която на стр.11 е описан метода за определяне на годината:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=43287&page=11Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.
-
Колега много ти благодаря за информацията. Знае ли някой къде се продават резервни части за макаров /затворна задръжка-чукче-бойна пружина-дървени ръкохватки и т.н./ И къде правят качествена оксидация, че на моя взе вече на места да се изтрива
Коментар
-
Въпросните части може да ти ги смени всеки официално регистриран оръжеен майстор. Не мисля, че може да си ги закупиш свободно, изключвам дървените ръкохватки разбира се.Първоначално публикуван от бате ра Преглед на мнениеКолега много ти благодаря за информацията. Знае ли някой къде се продават резервни части за макаров /затворна задръжка-чукче-бойна пружина-дървени ръкохватки и т.н./ И къде правят качествена оксидация, че на моя взе вече на места да се изтрива
Вероятно майстора ще те насочи към цех в който оксидират или ще го оксидира. Ако кажеш от къде си, е възможно някой от същият град да те посъветва...
Коментар
-
До: Всичко за Mакаров
Мноо - препоръчвам гоПървоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнениеА благодаря ви много!А този пистолет Макаров ,хубав ли е?
- кат му заключиш отворен затвора(туй дет са мандахерца при стрелба) - става отлична отварачка за кока-кола...
Коментар
-
Ти що се базикаш с нас?Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнениеАми аз Кока-Кола не пия.Има много захар!Пак няма да си избера пистолет ,видя се то ама..........
Коментар
-
С тебе пък кои се бъзика?Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеТи що се базикаш с нас?
Land rover discovery 300 Tdi
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар