Обява

Свий
Няма добавени обяви.

,,Специални,, поздрави за пътните служби в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ,,Специални,, поздрави за пътните служби в България

Искам да изкажа специални балгодарности на хората които подържат родните ни пътища и по специално на някой близки техни роднини от женски пол
    Ето и случката накратко , хубав слънчев ден , пътувам си по първокласен според пътните карти път , излизам от едно село спазвайки ограниченията и почвам да си ускорявам леко изкачване придружен от плавен завой , скорост 80-90 км/ч , точно след завоя о чудо пътя го няма пътя е изровен ( и двете платна ) като ,,изкопа,, е поне 20 см. , а дължината му е около 20 метра , знаете какви хубави ръбове оставят при такива изкопни работи , последва полет стискане на волана зверски удар отдолу на двигателя ,отскок пак леко отделяне от земята и спиране , от капака на колата почнаха да излизат пушеци и замириса на масло ........
    крайния резултат строшен картер , изтекло масло на няма и 300 км пробег , спукан блок на двигателя и ........ дотук е това не знам какви ще се окажат последиците по окачването
    В момента съм пред дилема какво да я правя колата ( а ми харесва подяволите ) ако почна да я правя ...... тя не струва толкова колкото ще ми коства ремонта , а и след тази случка не знам дали изобщо си струва човек да си купи лек автомобил
    За сега съм решил колата да отиде на части , и да се поогледам за някой по висок и проходим автомобил , на който си признавам че няма да му сложа повече онзи стикер наречен ,,винетка,, .
    А като се замисли човек колко такива капани ни дебнат по пътищата и колко по лоши последици може да има ........ щак е плашещо .

До: ,,Специални,, поздрави за пътните служби в България

Не се чуди какво да правиш с колата, а какво да правиш с пътните служби които не са маркирали участъка. Ако не са го маркирали. И въобще действай в тази насока.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Не се чуди какво да правиш с колата, а какво да правиш с пътните служби които не са маркирали участъка. Ако не са го маркирали. И въобще действай в тази насока.
      Това да не е хамерика, тук ще осъди фирмата изпълнител за 500 лв. и то след 5-6 години!
      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от maikallllll Преглед на мнение
        Искам да изкажа специални балгодарности на хората които подържат родните ни пътища и по специално на някой близки техни роднини от женски пол
        Ето и случката накратко , хубав слънчев ден , пътувам си по първокласен според пътните карти път , излизам от едно село спазвайки ограниченията и почвам да си ускорявам леко изкачване придружен от плавен завой , скорост 80-90 км/ч , точно след завоя о чудо пътя го няма пътя е изровен ( и двете платна ) като ,,изкопа,, е поне 20 см. , а дължината му е около 20 метра , знаете какви хубави ръбове оставят при такива изкопни работи , последва полет стискане на волана зверски удар отдолу на двигателя ,отскок пак леко отделяне от земята и спиране , от капака на колата почнаха да излизат пушеци и замириса на масло ........
        крайния резултат строшен картер , изтекло масло на няма и 300 км пробег , спукан блок на двигателя и ........ дотук е това не знам какви ще се окажат последиците по окачването
        В момента съм пред дилема какво да я правя колата ( а ми харесва подяволите ) ако почна да я правя ...... тя не струва толкова колкото ще ми коства ремонта , а и след тази случка не знам дали изобщо си струва човек да си купи лек автомобил
        За сега съм решил колата да отиде на части , и да се поогледам за някой по висок и проходим автомобил , на който си признавам че няма да му сложа повече онзи стикер наречен ,,винетка,, .
        А като се замисли човек колко такива капани ни дебнат по пътищата и колко по лоши последици може да има ........ щак е плашещо .
        Ами добре дошъл в клуба на по-високите.
        Но не забравяй едно основно правило: карай с такава скорост, че да можеш да спреш преди всякакво препятствие на пътя. Дори и то да се движи срещу теб!

Коментар

1. КАТ извика ли? Без тях, борбата ще е трудна.
          2. сигурен ли си, че мина с 80-90, а не с малко повече?

Коментар

Не, не! В Пловдив двама вече осъдиха общината за повреди по колите си от дупките по улиците. Има светлина в тунела..и тя не е от идващия влак. Не се колебай, а хващай някой свястен адвокат!
            00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Да вкара още една кола в законови разправии,без никакъв нишан за справедливо разрешен казус?
              Гоблин,тук на село кмета пише законите и ги спазва,като му пусне гювеч жена му...и така едни 40+20 лета...ти си го знаеш...достатъчно добре,за да консумираш "голямата ябълка" live.

Коментар

Маркиран е на километри преди това с табела неравности по пътя , то тук има ли останал вече равен път , а на табели пътя в ремонт които си стоят с години след като е ,,ремонтиран,, съм се нагледал доволно .
                За да се заведе дело ти трябва протокол от КАТ , а в 99% от случаите в него се пише несъобразена с пътните условия скорост , акт за не знам си колко лева и ..........
                само тва ли е , ами пътя по подбалканската линия , там пък си е жив екшън да пътуваш особенно нощно време , асфалта нов , тук таме знаци че пътя е в ремонт , маркировка никаква , на всеки мост пътя е със затворено или едното или другото платно ,като табелите за това са сложени на 20 см. не метри а сантиметри от самите арматури , как се пътува особенно сега в сезона на мъглите и кофти време ?
                Как карат чужденците направо им се чудя , точно 24 часа преди моета случка пътувахме оттам и разсъждавахме върху това ?

Коментар

Сто процента от спечелилите от тотото първо са пуснали фиш. Няма как другояче да го кажа.

А за кмета - ако не ме лъже паметта на вълка в Ну Погоди щангите му натежаха от една пеперудка. Та никога не се знае кога твоя вик ще се чуе и кога ще натежиш на кметската щанга.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    1. КАТ извика ли? Без тях, борбата ще е трудна.
                    2. сигурен ли си, че мина с 80-90, а не с малко повече?
                    Толкова беше 100-200 метра преди завоя , щом е станало така явно наистина скороста е била неподходяща а и самата кола хората не са я изчислявали за подобни екстремни пътища , ма....та и на колата важното е че няма пострадали хора , но определено тва е последната Ц класа която ще си купя , вече осъзнах че нямаме пътища за иначе тези чудесни автомобили !!!

Коментар

Маркиран е на километри преди това с табела неравности по пътя , то тук има ли останал вече равен път , а на табели пътя в ремонт които си стоят с години след като е ,,ремонтиран,, съм се нагледал доволно .
                      За да се заведе дело ти трябва протокол от КАТ , а в 99% от случаите в него се пише несъобразена с пътните условия скорост , акт за не знам си колко лева и ..........
                      само тва ли е , ами пътя по подбалканската линия , там пък си е жив екшън да пътуваш особенно нощно време , асфалта нов , тук таме знаци че пътя е в ремонт , маркировка никаква , на всеки мост пътя е със затворено или едното или другото платно ,като табелите за това са сложени на 20 см. не метри а сантиметри от самите арматури , как се пътува особенно сега в сезона на мъглите и кофти време ?
                      Как карат чужденците направо им се чудя , точно 24 часа преди моета случка пътувахме оттам и разсъждавахме върху това ?
                      Ами не е толкова сложно. В "нормалните държави" караш си по пътя и "предполагаш" че и нататъка е същия и вероятно е така.
                      Тука има изненади. Еле пък , ако някой е отнесъл знака снощи.
                      За това по-полека. България не е толкова голяма, а и ние не сме толкова много.

Коментар

...
                        И на енергото, и на енергото.

Разчита се на това, че хората нямат време да се занимават с идиотщини. На това разчитат и от пътното, и КАТ, и Общините, и Държавата, и ако осъдиш някой то това сме аз, ти и другите. Виновния е скрит зад организацията си. Също като корупцията. Как да я няма като парите ги взимат тия дето трябва да я ограничат. Иначе е лесно. По един ден ефективен затвор за всеки 10 лева доказан рушвет. ...Готово.
                        Последно редактирано от drukman; 19-11-09, 20:32.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Сто процента от спечелилите от тотото първо са пуснали фиш. Няма как другояче да го кажа.

А за кмета - ако не ме лъже паметта на вълка в Ну Погоди щангите му натежаха от една пеперудка. Та никога не се знае кога твоя вик ще се чуе и кога ще натежиш на кметската щанга.
                          Резона в думите ти е безспорен-остава някой кмет да види негов колега с щанга в г...
                          А иначе вече има писана илюстрация на наличната простотия-протокол от КАТ,липсата на такъв и хващането на удавнико-съда за сламко-шлепа..
                          Имаме си темичка,що караме жипки по нашите ширини,ако си Ецнем една и за луноходи,сигурно пак ще се нароим един такъв форум хора...

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
                            Не, не! В Пловдив двама вече осъдиха общината за повреди по колите си от дупките по улиците. Има светлина в тунела..и тя не е от идващия влак. Не се колебай, а хващай някой свястен адвокат!
                            помня как преди 2-3 години един беше счупил преден мост на гадният прелез/който не бе ползван от години!/ на карловско шосе...след две седмици релсите бяха извадени и всичко гладко асвалтирано та...не се колебай ами действай...ако не ти платят ремонта на теб то поне ще спестят доста главоболия на други с този участък

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X