Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Off Road училище? За или против?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Off Road училище? За или против?

Абе, хора . Какво говорите? Радославе (ако може на "ти"), ти си на 15. Имаш още доста време докато станеш правоспособен водач на МПС. Изчакай, карай си извън пътя сам или с родители, или както можеш. Полека- лека ще развиеш усет и умение. Нали все пак никой не се е родил научен? Баща ми казва: "Дори и целият чужд опит на света не стига, ако не изпиташ някои неща сам." Естествено- разбери основни съвети и препоръки, най- вече за безопасност. Всичко друго е до избистряне и шлайфане на уменията. В такъв смисъл- няма нужда от офф- роуд училище- скъпо е, трудна организация, различни учители- различни подходи, различни машини- различно поведение. Пак казвам- собственият усет е най- важното нещо за една страст, едно хоби, една мания, каквато е офф- роудът.
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Да, но училище "проба - грешка" едва ли е добър вариант. Особено при днешната динамика.
      П.П. Не ми обръщайте внимание! Колекционирам постове.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        Да, но училище "проба - грешка" едва ли е добър вариант. Особено при днешната динамика.
        П.П. Не ми обръщайте внимание! Колекционирам постове.
        За мен този метод и приложимостта му зависят от задволанното усройство. И затова казах- полека- лека. Така момчето ще се научи да владее машината. Не смятате ли, че ако се постигне това, усетът за преминаване през по- трудни и по- трудни препятствия ще бъде придобит? Не говорим за движение по пътя- там всичко е ясно и правилата са направени, за да се спазват, за да останеш жив и да не застрашаваш другите.
        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

абе момчета,за какво се впрягате?нали форумът е училището,нали има организирани разходки и ако няой има желанието може да научи по-младите и пр....

Коментар

Не сещам за спорт, при който тренировки и обучение да започва след 18. Ако греше ме поправете.

Коментар

Имаше такава идея не еднократно, дори аз бях отпочнал една http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...EE%EF%E8%F2%E0 но след едно излизане (което ме радваше много) се оказа, че няма мераклии да споделят опита си. А аз рядко излизам, да не кажа никак Какво да се прави Криза...

Коментар

Аз съм на 14. Когато ходехме в гората с Черкокито баща ми ми даваше да го карам сам даже и клип има . ( http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=48166 ). Не че се хваля но има хора които на приказки са най-добрите. Имам един приятел, техния магарцедес 300д автоматик с 4 скорости няма кола която да го бие . Минава кумеца с алфата и той вика:
                -Тя тая Алфа неможе да върви.
                А аз му викам:
                -Давай да ги пускаме с магарцедеса?!!!

Та баща му е шофьор, значи че и моят приятел може да кара. Отиваме ние на оффроуд веднъж, та той неможе да тръгне, докато тръгна... неискам да съм на мястото на съединитела.

Мисълта ми е че има хора който не го умеят това нещо, но тези който могат дайте им шанс. Аз съм за и с 2-та крака. А за учебния автомобил, най добре да е служебен.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                  Не сещам за спорт, при който тренировки и обучение да започва след 18. Ако греше ме поправете.
                  Покер, моникс, билярд, боулинг, кърлинг, секс, водка-оупънинг, офроуд, да се е.ба в тъпата глава, курвинг, но шопинг, смс-инг
                  Сещам се и и за други, но спестявам от цъкане.
                  ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X