Ситуацията е следната. ГСМ-а ми е в група (фирмена) с над 100 абоната към М-тел. До момента дружеството-абонат плащаше цялата сметка, като отделните ползватели на телефони си плащаха на дружеството. Няколко от абонатите обаче от 3 месеца не са си плащали сметките на дружеството, като до момента само техните сметки са за около 8000 лева. Та дружеството-абонат в един момент отказа да плаща на М-тел, в резултат на което естествено цялата група беше спряна. За съжаление обаче телефона ми е изключително необходим за работата ми, тъй като този номер съм го обявил на хиляди клиенти и места от 10г. насам. Ако трябва да започна да обявявам нов номер просто съм загинал. Въпреки опитите ми да изкарам моя номер от групата това не може да се случи, докато не се плати цялата сметка. Получава се затворен кръг, в който тези, които имат да плащат отказват да платят, а тези които са редовни не могат да си ползват телефоните. Ако някой е имал аналогични проблеми, или знае начин за излизане от този филм, в който ме вкараха нека да сподели.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за спрян GSM
Свий
X
-
До: Помощ за спрян GSM
Просто изчакай, или ако фирмата някак подпише някаква молба че си редовен и оператора ти запази номера.. просто да смени плана и тарифата и тнт.. Опитай така, иначе няма начин. Докато не се изплати сумата няма да стане, освен с някаква молба или нещо таковаOffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
-
Нищо не може да се направи по каналния ред.
Напускането на група е адски усложнено, даже и когато всичко е наред с плащанията и има пълно сътрудничество между мениджъра на групата и напускащия участник. Просто е неизгодно за операторите. А като има неплатени сметки, това за тях е идеалното извинение да отказват всякакви подобни услуги.
Сега нося непрекъснато два телефона.
Коментар
-
Незнам как да ти помогна, но и аз известно време бях в група и с зор излезнах.Иначе влизането беше светкавично.Аз нямах никаква далавера от тази група само негативи, и бих посъветвал всички в това положение да се замислят овреме!
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
Аз съм също в група попринцип. На баща ми от фирмата им раздават по 3 карти на Мтел и аз съм с една от тях, от 4 години съм с нея и ме устройва перфектно. Имам 5 номера с 100 безплатни минути а с всички от групата е безплатно. Не мисля да се махам от групата.. а и да искам явно няма да станеДано успееш да запазиш номера си, поздрави.
OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
Благодаря за пожеланията. Влизането в група е изгодно поне по две причини-ниски (или безплатни) разговори в групата и преференциални други условия (особено при по-големи групи). Големите групи обаче създават предпоставки за изпадане в сегашната ситуация без възможност за полезен ход, което на практика обезсмисля влизането в такива групи.ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
LZ1YBB
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнениеБлагодаря за пожеланията. Влизането в група е изгодно поне по две причини-ниски (или безплатни) разговори в групата и преференциални други условия (особено при по-големи групи). Големите групи обаче създават предпоставки за изпадане в сегашната ситуация без възможност за полезен ход, което на практика обезсмисля влизането в такива групи.OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар