Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Facebook дискриминация на държавата ни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Facebook дискриминация на държавата ни

Подадоха ми този линк под формата на ЛС.Призовавам всеки които има профил във фейсбук и не търпим подобни турски изцепки дискредитиращи българската общност и държава да докладва групата.

До: Facebook дискриминация на държавата ни

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
    Подадоха ми този линк под формата на ЛС.Призовавам всеки които има профил във фейсбук и не търпим подобни турски изцепки дискредитиращи българската общност и държава да докладва групата.
    В същност, българската общност могат да я дискредитират не проявите на създателите на групата, а немалка част от коментарите, оставени от българи в нея ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Коментарите са породени от турски фитилджии.Обърнете внимание в началото какво е писано и от кого.Другото са първостепенни реакции на младото поколение.

Коментар

Тези етнически коментари най-не ги харесвам из целия интернет. Където е станало въпрос за България и Турция винаги е имало псевдопатриоти и националисти акащи върху целия пейзаж. Същото важи и с пълна сила за България и Македония - винаги се намират българи, които да твърдят, че Македония е българска, естествено намират се и македонци, които да твърдят, че Македония е македонска.

Наистина странна работа, за толкова години хората не се ли научиха да живеят нормално без каквито и да било предразсъдъци и омраза към околните. Нито омразата прави човекът по-добър, нито му помага да живее по-нормално.

Нито Турция утре ще се изпари, нито Македония за една нощ ще стане отново българска територия, за това всичките тия групи, клипове, статии и съответните коментари към ми се виждат много незрели.

Коментар

Пълни глупости тъпа провокация всички които пишат в тя тема се излагат пишеики краини цинизми и глупости принизявайки се на нивото на същите тези дето са пуснали тази жалка и провокативна темичка.Накажи глупака с мълчание това им стига на тези нека не си мислят че света почва и свършва с Турция,същото се отнася и за всички псевдо националистчета в нашата татковина.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Аз съвсем културно просто докладвах за нередност ("репортнах" не звучи много балканско ). Да видим дали ще има отзвук.
            JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Получиха един доклад и от мен, с катигоризация "Racist/Hate speech" и коментар на английски: "няма нужда от доказване-погледнете името на групата".

Коментар

Ей винаги ще има кой да кълве на такива работи.

Всички писали в групата трябва да станат нейни членове за да пишат вътре май. По-добра реклама здраве му кажи. За нула време - стотици членове. А рибата кълве ли кълве...
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Трябва да влезеш в групата за да можеш да напишеш нещо.Някой май не се сещат после да излязат ...
                  Аз не съм влизал не съм и писал.Докладвах по подходящ и аргументиран начин.

Коментар

+ 1 докладна и от мен.Наистина трябва да се присъединиш към групата, за да пишеш-язък на тези дет' са по-импулсивни и веднага гледат да надраскат нещо.
                    Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Излязох.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X