Обява
Свий
Няма добавени обяви.
HONDA - Завръщане в бъдещето.
Свий
X
-
Коментар
-
До: HONDA - Завръщане в бъдещето.
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеСамо не разбрах, къде му е на туй чудо "масура" и кормилото ........Управлява го с гъзО си.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
И как "кантари"! Но нещо май му е трудно да пази равновесие, държи си ръцете настрани.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнениеДо къде ни доведе еволюциятаOffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
Аман от тях! Любимата фирма пак демонстрира продукт негоден за употреба от нашего брата. Азимо!!! Защо не направят вече АзимА? Пуснат ли девойка съм обещал на булката да я сменям. И сега - МПС ли е това или столче за офиса? От друга страна е перфектен заместител на стол на колела , ама сигурно няма да е ефтин пък и няма облегалка и подлакътници.
Goblin онова дето го споменаваш можеше ли да ходи настрани?0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Хонда си е Хонда отдатени на изобретенията а не като ония с музикалните инструменти уфф,че им забравих марката сини май им бяха моторите а йониките май бяха черни на тях инжинерконстукторите сигурно са им били композитори преди да ги вземат на работа.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеХонда си е Хонда отдатени на изобретенията а не като ония с музикалните инструменти уфф,че им забравих марката сини май им бяха моторите а йониките май бяха черни на тях инжинерконстукторите сигурно са им били композитори преди да ги вземат на работа.
Поздрави от "Йониките" за тия с "клекалата"
Сега по темата! Според мен управлението зависи от това на къде ще се разпредели тежестта на тялото като се наклони напред то тръгва напред, като се наклони настрани то тръгва настрани ... абе имитира танц на пиян руснак на гръцка сватба
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар