Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-надеждни и най-ненадеждни автомобили

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най-надеждни и най-ненадеждни автомобили

Японско на Немско е закачка между мене и брат миТой е единствения извратеняк който кара японска кола тук или нещо различно от мерник на капака.По годинки обаче е най-новата от всички друго и пак нагазвам в темата за новите коли и тяхната надеждност.

Японското си е Японско,тия продьлжават да си натискат от край време за разлика от други които от години са дрьпнали и правят коли сьс задника си.

В тая класация не се казва,че преди 10 години средната вьзраст на кола е била 5 годинки,а сега е............10,писна им на хората да купуват боклуци.

Как да е,аз сьм никой да оспорвам резултатите от проучването,все пак данните се дьрпат от застрахователи,сервизи,проучвания............но ако трябва да избирам Тойотка 3 метра срещу мерник 5 метра и двата за 12 000 и Тойотката пада в канала ако ще 200 000 мили да кара без проблем.Е за тва и караме дьрти коли,а класацията се води от малки и Японски колички.

Дрьжте така,отивам да ви намеря едно видео от началото на края за истинските коли.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
      И не е нужно да сравняваме Ролс с Трабанче. Класацията е наделена по сегменти. Ще ме убеди ли някой , че в класа на луксозните лимузини японците пробутват малолитражка с чистачки? Или пък джипките им не струват? Или малолитражката сравнена например с фиятче не е по-добра?

Просто са си обективни американците и толкоз.

Ама що пък да не си почешем малко пръстите в клавиатурата?

Тая класация ли е наредена по сегменти?А разликата между Хонда и Acura знаеш ли я? А между Toyota и Lexus? Набутай я с екстри една кола и ела да се вредиш в класацията.
      Че Японските са най надежднии не споря, но и тая таблица нещо....

Топ 10 на най-надеждните марки автомобили:
      1. Scion
      2. Honda
      3. Toyota
      4. Infiniti
      5. Acura
      6. Mitsubishi
      7. Lexus
      8. Hyundai
      9. Porsche
      10. Mercury
      В десетката на най-ненадеждните марки няма нито един японски производител, като първите 6 места се заемат от американски марки. Сред най-проблемните модели се нареждат и тези на Mini, BMW и Audi.
      Топ 10 на най-ненадеждните марки автомобили:
      1. Chrysler
      2. Cadillac
      3. Dodge
      4. Jeep
      5. Saturn
      6. GMC
      7. Mini
      8. BMW
      9. Chevrolet
      10. Audi
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
        От японското по-добро няма ! Който квото иска да си приказва ето резултатите от анкета там или проучване
        Японките са връо.
        Много комфортно ми стана тия дни като се наложи в Ево 10-ка да паля плафона за намеря бутона за ел. стъклото, щото им се беше досвидяло за крушка или светодиодче. Сиромашка работа.
        Фенщината не е лошо нещо когато е с мярка! Това помага човек да има по-обективен поглед върху нещата.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          Японките са връо.
          Много комфортно ми стана тия дни като се наложи в Ево 10-ка да паля плафона за намеря бутона за ел. стъклото, щото им се беше досвидяло за крушка или светодиодче. Сиромашка работа.
          Фенщината не е лошо нещо когато е с мярка! Това помага човек да има по-обективен поглед върху нещата.
          Спам: Ицо, щом ти е останало време да мислиш за стъклата, значи не си за тая колица
          Майтап, ей.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
            Спам: Ицо, щом ти е останало време да мислиш за стъклата, значи не си за тая колица
            Майтап, ей.
            Е не съм де, тя не е моя. Майтап, не майтап, без бой си признавам, че аз в тоя клас автомобили мога много майсторски да... ...се возя. Карането им изисква едни доста различни шофьорски навици, които уви нямам. Все още...
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Японците шапка им свалям и аз,не твьрдя,че са скапани коли и за да са натьпкали класацията има защо,НО да ми плякат Сцион заедно с Лексус не е правилно.Сциона е кола за студенти,екстра чистачки и толкоз,Лексуса точно обратното.

Тьрсех едно видео на ТОП ГИЬР от 90,сравнение между Лексус,Баварец,Ягуар и 126 модел на Мерцедес.Е от тогава шапка свалям на Лексус.Следващия модел и той така,куцали му копчетата на джамовете,други слаби страни нямал.Вьпреки това Сциона е пред моделите на Лексус,а тая ситна гад е за друга класация - Мини,Сивик,Маздичка.............

Мен си ме знаете,аз си карам каквото ми харесва,но няма как да си кривя душата,не може фирма като Мерцедес да направи меки зьбни колела на успокоителен вал на 350 бензинов мотор и след 40 000 километра да се отваря целия мотор за смяната му.Как го запалиш изкюфка и му светне чек енджин...............е те тва Японец няма да направи,що Немците така си тропат на реномето не ми е ясно ма ми е ясно,че скоро нова кола няма да карам или ако ще е нова..............Лексус и няма да е Сцион.

Е го,Сцион,все едно Французите да ми хвалят Рено Меган в Южна Франция.

То имало и мигач на огледалата това

Скивай какво табло вади,Фиат Панда има повече инфо,с 3 крушки на крьст кое да му се прецака.

TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Е го и вьтре- вьтрешното му огледало май има вградена тонколона,номер 14 по ред,сьс затьмняване е и е с електрическо задвижване,че и система за отваряне на гаражна врата.Е с тоя кашон ли се мерят другите,ако го сритам и 3 часа няма да могат да го извадят от храстите

Как да е,последно когато се сбльсках с Японско беше като ми клекна усилвателя на Мерцедеса

Айде още малко - Голфовете тук ги сьбират в Мексико,едно приятелче 3 смени в гаранция преди да скочи на Баварец та сьвсем да му побелее косата.Е ВЕРНО Е,няма как да се сравнява вече Голф сьс Сцион,и 10 Сциона не се трошат толкова колкото един Голф.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X