Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обратната страна на Горублянските легенди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обратната страна на Горублянските легенди

Всеки е чувал какви ли не митове за автоджамбазите, как всички коли са на по 112 000 километра, независимо от възрастта, че са ги карали само бабички и пенсионери и така нататък.
    Всъщност, понякога наистина има такива автомобили, но темата е за друго - за тези, които плащат "баницата".

Един пример: обажда се съседа, че си е харесал кола и ме моли да отида с него на оглед. Обяснявам му аз, че от новите модели на Ауди си нямам понятие и едва ли бих могъл да помогна с нещо, но човека настоява. На всичко отгоре е неделя следобед, сервизите, които изобщо могат да дадат смислена информация не работят.
    Както и да е, отидохме. Колата - А4,на външен вид добре, цената - някъде над 8 хилки, което ми се видя множко. Идва продавача и започва с редовната приказка за бивш собственик-пенсионер.
    Обръщам му внимание (не толкова на него, колкото на съседа) на двата кабела по 16 квадрата в багажника, след още малко зяпане, забелязвам, че датата на първа регистрация в документите е 96-та, а не обявената 99-та, "пенсионирания" собственик се оказва 75-ти набор, "прфектния" дигател на студено работи зле, и още доста дакива "дреболийки".
    Дръпвам съседа настрана и му обяснявам набързо, ха познайте какво ми каза той?
    "А, те годината сигурно са я сбъркали, няма да ме лъже човекът"
    Избеснях, но повече не се обадих. Съседа си плати цената без да се пазари, от тогава почти година, то не бе смяна на предница, строшена скоростна кутия, блокирал имобилайзер, ремонт на климатик и още куп глупости.
    Та не се чудете, когато ви разказват приказки - има кой да се вързва.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

До: Обратната страна на Горублянските легенди

Да наистина има и такива хора.То ако ги няма другата страна също няма да я има

Коментар

ами то си има приказка за такава ситуация, която е груба и верна..

"Избийте баламите, тарикатите ще умрат сами.."

Коментар

Българинът е мазохист!

Доказал го е през годините.
        088455338две
        "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
        Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
          "А, те годината сигурно са я сбъркали, няма да ме лъже човекът"...
          За сметка на това я сподели ти от тогава отнасяш ли псувни при всяка повреда затова че "си го накарал да я купи" ?

Понеже при такива хора мисълта лети в такава плоскост. Не би ме учудило сега ти да си се оказал основния виновник.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Имах един познат, точно когато започна вноса през 90-те, купуваше коли само 1983 година производство и 3 -ката я правеше на 8 - ица, още на техния талон...

А на едно такова "подмладено" Рено беше сложил дръжка на скоростния лост със 5 скорости, а то горкото имаше само 4!

Най-големия му кошмар беше като се прибира в къщи, да не види наблизо спряна някоя от неговите коли!

Коментар

По думите на един мой познат-"автоджамбазин" повече от 35 години: "Шарани ще има винаги - трябва да ги търсиш"....какво остава, когато сами си идват....
              00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                За сметка на това я сподели ти от тогава отнасяш ли псувни при всяка повреда затова че "си го накарал да я купи" ?

Понеже при такива хора мисълта лети в такава плоскост. Не би ме учудило сега ти да си се оказал основния виновник.
                Признавам си, когато на втория ден (буквално, на връщане от КАТ след регистрация) скоростната кутия на въпросното Ауди се разпадна, очаквах, че именно аз ще съм виновния. За моя голяма изненада обаче, съседа само тъжно си призна, че е трябвало да ме послуша.

Друг въпрос е какво майната си са гледали в КАТ, все пак дават стикер за преглед, но това е друга безкрайна тема... Див късмет, че белата е станала на тръгване от кръстовище, при скорост 6-7 километра в час, а не някъде по магистралата.
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X