Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гордея се, че съм българин!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гордея се, че съм българин!

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Малкото което видях от него въобще не беше на ниво. Заеми се с книгата когато ти остане време.

Коментар

Никоя екранизация не може да замести или уплътни съдържанието на оригинала-не е възможно по ред причини.Когато ти остане време,прочети книгата.Ако след това изгледаш филма,ще се разочароваш от филма.Ако първо го гледаш,а после прочетеш-филма пак е на второ място.
      С всичко екранизирано е така,в случая не визирам българската кинематография.
      п.п.-освен книги,писани след първоначален сценарий и екранизация /и се получил хитов филм/,но аз този жанр не го разбирам твърде.За мен е плагиатство и търгашлък,покрай даден успех,да се наскубят малко пари от списвача.ИМХО

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
        В смисъла на баба ти, моя дядо ми е разправял, че баща му щом се изкашля тичат за стомната, идат ли при стар човек му целуват ръка.
        Хайка за вълци ми е голяма като обем, защото имам други неща за четене в момента наложителни.Може да заобиколя с филма ако той е на ниво?
        ггГОЛЯМА КАТО ОБЕМтова книжлеот 400 страници какви ги говоришТи за колко четеш една страницаА и нали искаш нещо да научишМога да ти разправям неща на които съм бил свидетел.Ако искаш да знаеш
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Разправяй де .... На друг също ще му бъде интересно от форума.
          Бързо чета и бързо разбирам ама имам други неща за четене много повече като обем в близките хм.... кандидат-студент съм.
          Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Никоя екранизация не може да замести или уплътни съдържанието на оригинала-не е възможно по ред причини.Когато ти остане време,прочети книгата.Ако след това изгледаш филма,ще се разочароваш от филма.Ако първо го гледаш,а после прочетеш-филма пак е на второ място.
          С всичко екранизирано е така,в случая не визирам българската кинематография.
          п.п.-освен книги,писани след първоначален сценарий и екранизация /и се получил хитов филм/,но аз този жанр не го разбирам твърде.За мен е плагиатство и търгашлък,покрай даден успех,да се наскубят малко пари от списвача.ИМХО
          Правил съм тея компромиси да подхвана едното и после другото и съм се убедил, че си развалям кефа така.

Коментар

Ей Редо напих се и ми се меша главата ама ютре дън на трезво ше продължим
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Не съм чел книгата "Хайка за вълци " , но филма го гледах и ... все едно гледах екранизирани разказите на дядо ми , баба ми и баща ми за онези години, ама едно към едно.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Никоя екранизация не може да замести или уплътни съдържанието на оригинала....С всичко екранизирано е така,в случая не визирам българската кинематография....
                Дълго време споделях това, преди да гледам "Майка Нощ" по Вонегът. Сега мога и да гледам, мога и да чета. Но изключенията, както казват...

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                  Дълго време споделях това, преди да гледам "Майка Нощ" по Вонегът. Сега мога и да гледам, мога и да чета. Но изключенията, както казват...
                  Именно,изключенията и правилата.Аз пък стъпих твърдо на другия полюс,след като изчетох няколко пъти "Параграф 22" и след това имАх наивитета да изгледам екранизацията...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X