Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гордея се, че съм българин!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Гордея се, че съм българин!
Никоя екранизация не може да замести или уплътни съдържанието на оригинала-не е възможно по ред причини.Когато ти остане време,прочети книгата.Ако след това изгледаш филма,ще се разочароваш от филма.Ако първо го гледаш,а после прочетеш-филма пак е на второ място.
С всичко екранизирано е така,в случая не визирам българската кинематография.
п.п.-освен книги,писани след първоначален сценарий и екранизация /и се получил хитов филм/,но аз този жанр не го разбирам твърде.За мен е плагиатство и търгашлък,покрай даден успех,да се наскубят малко пари от списвача.ИМХО
Коментар
-
ггГОЛЯМА КАТО ОБЕМПървоначално публикуван от Redo Преглед на мнениеВ смисъла на баба ти, моя дядо ми е разправял, че баща му щом се изкашля тичат за стомната, идат ли при стар човек му целуват ръка.
Хайка за вълци ми е голяма като обем, защото имам други неща за четене в момента наложителни.Може да заобиколя с филма ако той е на ниво?
това книжле
от 400 страници какви ги говориш
Ти за колко четеш една страница
А и нали искаш нещо да научиш
Мога да ти разправям неща на които съм бил свидетел.Ако искаш да знаеш
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Разправяй де ....
На друг също ще му бъде интересно от форума.
Бързо чета и бързо разбирам
ама имам други неща за четене много повече като обем в близките хм.... кандидат-студент съм.
Правил съм тея компромиси да подхвана едното и после другото и съм се убедил, че си развалям кефа така.Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеНикоя екранизация не може да замести или уплътни съдържанието на оригинала-не е възможно по ред причини.Когато ти остане време,прочети книгата.Ако след това изгледаш филма,ще се разочароваш от филма.Ако първо го гледаш,а после прочетеш-филма пак е на второ място.
С всичко екранизирано е така,в случая не визирам българската кинематография.
п.п.-освен книги,писани след първоначален сценарий и екранизация /и се получил хитов филм/,но аз този жанр не го разбирам твърде.За мен е плагиатство и търгашлък,покрай даден успех,да се наскубят малко пари от списвача.ИМХО
Коментар
-
Дълго време споделях това, преди да гледам "Майка Нощ" по Вонегът. Сега мога и да гледам, мога и да чета. Но изключенията, както казват...Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеНикоя екранизация не може да замести или уплътни съдържанието на оригинала....С всичко екранизирано е така,в случая не визирам българската кинематография....
Коментар
-
Именно,изключенията и правилата.Аз пък стъпих твърдо на другия полюс,след като изчетох няколко пъти "Параграф 22" и след това имАх наивитета да изгледам екранизацията...Първоначално публикуван от сто Преглед на мнениеДълго време споделях това, преди да гледам "Майка Нощ" по Вонегът. Сега мога и да гледам, мога и да чета. Но изключенията, както казват...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар