Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeremy Clarkson и джиповете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeremy Clarkson и джиповете

До: Jeremy Clarkson и джиповете

Този джерами ми е особено неприятен, както и предаването което води-цялото е един цирк, който се старае да забавлява хората.

Тоя терен дето го взима с джипа, ще го вземе и с някоя нормална кола.А това че си по сигурен в джипа-да така е ама си по-опасен за останалите водачи.Звучи егоистично нали.Така че този може да си задържи приказките за себе си и като толкова е плашлив от катастрофи, да ходи да се вози във влак, или автобус.

Коментар

Аз пък не мога да разбера каква е тази Кларксономания напоследък?! Джереми Кларксон това, Джереми Кларксон онова, ами да вземем да го предложим за канонизиране като светец тогава? Не стига, че приказва банални приказки, които почти всеки знае, ами и го прави с такъв интригуващ вид сякаш че съобщава интимните тайни на жена си. И това в случаите когато не е зает да приказва глупости.
      Пфуууу!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Аз пък не мога да разбера каква е тази Кларксономания напоследък?! Джереми Кларксон това, Джереми Кларксон онова, ами да вземем да го предложим за канонизиране като светец тогава? Не стига, че приказва банални приказки, които почти всеки знае, ами и го прави с такъв интригуващ вид сякаш че съобщава интимните тайни на жена си. И това в случаите когато не е зает да приказва глупости.
        Пфуууу!
        Еми не е нужно да ги четете / гледате все пак

Просто ми се стори интересно и реших да го споделя ... ако желаете изтриите го ...

Коментар

Лошо няма, че си споделил видеото. На мене ми беше неприятен, но откакто гледах гаврата с руското автомобилостроене и никаквото уважение от негова страна не го понасям.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X