Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някакво диване ми застреляло...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някакво диване ми застреляло...

...камилата. С въздушна пушка, на три пръста от окото. А тя, милата, си почиваше спокойно на еднопосочна улица, отдясно. Далеч от гаражите на живущите в блока. Няма да го хокам, майка му също. И баща му, дето му я е купил... Ще си позволя, обаче, да го посъветвам да се насочи към математиката. Или друга точна наука. Щото, съдейки по попадението, не му е това таланта. Дистанцията до целта по права линия е от 10м до 30-35м. Зависи от кой етаж е стрелял. А "окото" е фар с размер А4/ЛР Диско/.
    Нито е напудрена, нито е нова, а лачени коли наоколо с лопата да ги ринеш. Диване...

До: Някакво диване ми застреляло...

И на мене стреляли по предното стъкло и сега карам така с люспа от въздушна пушка баш пред менеЧуда се ако го хвана какво да му правя или да чакам да дойде майка му
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
      ...камилата. С въздушна пушка, на три пръста от окото. А тя, милата, си почиваше спокойно на еднопосочна улица, отдясно. Далеч от гаражите на живущите в блока. Няма да го хокам, майка му също. И баща му, дето му я е купил... Ще си позволя, обаче, да го посъветвам да се насочи към математиката. Или друга точна наука. Щото, съдейки по попадението, не му е това таланта. Дистанцията до целта по права линия е от 10м до 30-35м. Зависи от кой етаж е стрелял. А "окото" е фар с размер А4/ЛР Диско/.
      Нито е напудрена, нито е нова, а лачени коли наоколо с лопата да ги ринеш. Диване...
      Съжалявам за това, което ти се е случило. Живеем в Бг и..всеки може да стреля(макар и с въздушна пушка) колкото и когато поиска и никой да не му поиска сметка а можеше моето или твоето детенце да е клекнало до колата..и..ти ще смениш фара, но..понякога има незаменими неща.
      В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Така си е много си права Gallka. Но за съжаление някои хора не си дават сметка за последствията и за нанесените щети върху дадени предмети или не дай си боже да стане някакав инцидент и да има някой осакатен.

Коментар

Жалба в полицията. Най-вероятно не си само ти потърпевш. Поне нещо да си направил за собствено успокоение. А МВР когато поиска знае и може.

Коментар

Относно МеВеРе-то в такива ситуации, да ви разкажа и аз какво ми се случи преди 3-4 години.
            Отиваме една вечер на гости на сестра ми с преспиване. София, Мусагеница. Паркирам на паркинга пред входа. За нещастие изложението на апартамента беше от другата страна, висок етаж. Колата-Пасат 2, с чисто нова аларма... Използвам момента да поздравя майсторите дето я бяха монтирали...
            Слизам на сутринта - цък-цък с дистанционното, няма никой, хмм... като се загледах лошо ми стана. Една пробойна на покрива, точно над главата на шофьора и симпатичното й продължение в облегалката на седалката (добре, че не съм бил там), една в предното стъкло и една на предния капак и през подкалника... 9 мм, Макаров вероятно. От любезните хора които ме "поздравяваха" на излизане от блока разбрах какво се беше случило. Задействала се алармата по някое време и не спряла, докато не е свършил акумулатора. Неприятна история. Човека явно е бил по неспокоен. Но все пак добра стрелба за това разстояние. Като се погледнеше през дупките нямаше никакво съмнение от кой прозорец е стреляно. Та обадих се аз на МеВеРето, дойдоха, наредиха едни табелки с цифрички, снимаха оттук-оттам, писахме надълго и нашироко... и си тръгнаха. Викам, няма ли да погледнете и да видите и опишете от къде е стреляно! Колата е тук и ясно се вижда. Те ми казват- Ще си го търсим по друг път... Кой, Как и Кога не разбрах. Там блока е на 8 етажа и още толкова входа... Тия явно бяха само констататорите. Когато вече е късно вероятно викат и следователи... След месец някъде, тамошният квартален ме покани и ми разказва, че привиквал собствениците на патлаци в блока да ги пита дали случайно не са били те и да им каже, че виждаш ли не е хубаво така... И това е. Ако съм искал нещо повече трябвало да хващам химикалката и пак да започвам да пиша... Писма,жалби, искове...не знам какво. Естествено не съм се занимавал повече. Стана ми ясна системата и неволно си припомних за гарвана дето не вадил око на други гарвани. Добре, че колата беше застрахована.
            LZ1GYY
            0898 436 956

Коментар

На мен пък снощи ми счупили десния прозорец.
              Хей така, минал си някой и фрас...
              За кво, за що не мога да си обясня, при положение че е цялата с бризент, свалящ се за секунди и от всякъде се вижда че вътре няма нищо????
              България.......
              Поздрави!
              VITARA, SAMURAI
              FIAT PANDA 4x4 CABRIO
              RENAULT ESPACE QUADRA
              ...и едно сивикче за града...

Коментар

щом е стреляно с нещо по кола и си личи откъде е дошла сачмата...
                значи горе долу може да се прецени откъде се е стреляло ..
                от там нататък ти си решаваш какво ще правиш
                Here is a test to find
                Whether your mission on earth is finished;
                If you are alive, it isn't.

Коментар

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
                  На мен пък снощи ми счупили десния прозорец.
                  Хей така, минал си някой и фрас...
                  За кво, за що не мога да си обясня, при положение че е цялата с бризент, свалящ се за секунди и от всякъде се вижда че вътре няма нищо????
                  България.......
                  Поздрави!
                  Тъпанари
                  Вероятно дрогирани или яко пияни. На един приятел му бяха счупили стъклото на шофьорската врата, при условие, че колата е отключена и десния прозорец забравен свален Няма да обяснявам на сутринта какво псуване беше.

Лятото пред друг приятел наредени 4 коли. Едната недвижима собственост, зад нея 2 мазди. Отстрани Примера, отключена. Примера-та явно дори не са я видяли (вярно, че беше окаляна за световно, не без съдействието на единия от джиповете на Crazy Jobs ), на трите други коли блъскали с камък по стъклата, на втората мазда задното стъкло счупено. Викахме полиция, дойдоха, погледаха, почесаха се и до там. Мъдрата мисъл беше, че някой просто е искал да се скрие от дъжда...
                  Между другото колите не пречат на никого, просто няма на кого.
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X