Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свалка с превод :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Свалка с превод :)

Бях се засилил да си лягам, когато ми цъфва писмо, че имам лично съобщение в pomagalo.com
    След известно чесане по главата си налучках юзера и паролата и виждам следното:

Здравейте скъпи Аз съм щастлив, Е-мейл ......( teamahjoy@ymail.com) честни и хубаво момиче. 24yrs Аз съм 165 см Висок, шоколадова кожа, кафяви очи Секси топката в търсене на човек, който може да доверен приятел и близки confidante, така че аз проверих на сайта на знания и Открихме вашия профил много интересно и ми харесва, че има communication.so Моля свържете се с мен на имейл адреса си тук (teamahjoy@ymail.com) и може да се опознаем по-добре. е красива, красива, любов напълнена седмици напред, като Очакваме вашата поща помня възраст и път, който не бива да бъде пречка в търсенето вярно приятелство, не бива да ни ограничават да открият красотата, която ОК между нас, и да ви изпратя снимка и да ви разкажат повече за себе си като Аз просто електронна поща от вас thanks. Kiss радост Е-мейл ......( teamahjoy@ymail.com)

Попиках се от смях, а по-интересното е, че уж това е сайт за помощни материали с образователна насоченост и всъщност нямам профил. Чак се изкушавам да напиша някоя щуротия на български и да я пусна през преводачката на инглиш, ама като знам, че отсреща е я бот, я педал и се отказах.
    Последно редактирано от tef4o; 18-10-09, 01:11.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

До: Свалка с превод

долни спамери...

Коментар

И аз го получих, теглих й една майна, тя пак ми писа

Коментар

И на мен са ми пращали такива писма в abv.bg
        Даже бях решил да се "вържа" и взех та отговорих на първото.Ето резултата

1-ви майл: "Hello contact me at(benita_mat@yahoo.com)
        My name is benita, i saw your profile today in (www.snimka.bg) and became intrested in you,i will also like to know you more,and if you can send an email to my email address,i will give you my pictures I believe we can move from here! Awaiting for your mail to my email address above miss benita,
        Dont forget to write directly to my email address on (benita_mat@yahoo.com) for more explanation have a nice day am waiting your reply.
        from miss benita"

След кратък е-майл пратен от мен да разкаже нещо повече за себе си пристига 2-рия майл (дори придружен със снимка): "my Dearest
        How are you today?.
        I believe that you are doing well.
        I am more than happy to read your mail today.
        My dear like i told you in my first mail,
        my name is benita matine from lvory coast in west africa presently i am residing in the refugee camp here in
        Dakar senegal as a result of the
        civil war going on in my country.I am 22 years old girl 5'8" tall. My father Dr william matine was the personal advicer to the former head of state( Late Dr Robert Guei ) before the rebels attacked
        our house one early morning and killed him alondside with my mother It is only me that is alive now and i managed to make my way to a near
        by country senegal where i am living now.Please I will like to know more,about you. Your likes and dislikes and
        what you are doing presently.
        I have alot to tell you more about myself in my next mail.
        think about me i love you
        Attached here is my picture.
        i will like you to send to me your own picture in your next mail
        Waiting for your reply.
        Benita"

И "свалката" беше до тук
        Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

Мога да ви кажа как ще продължи всичко един приятел се хвана на тази въдица .... ама май вече писах за тези писма някъде из форума.
          Не забравяйте, че става въпрос за пари а не за свалка и ако не знаете за кои пари то ще ви кажа: за Вашите!
          born to be wild
          Кольо Ковачев

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
            ....отсреща е я бот, я педал и се отказах.
            хааа, бота е педал....

Коментар

Първоначално публикуван от 678 Преглед на мнение
              Мога да ви кажа как ще продължи всичко един приятел се хвана на тази въдица .... ама май вече писах за тези писма някъде из форума.
              Не забравяйте, че става въпрос за пари а не за свалка и ако не знаете за кои пари то ще ви кажа: за Вашите!
              То това е ясно. Мен ми беше смешен превода
              Мисля, че всички сме големи момчета и момичета и не се вързваме на подобни послания. 99% са някаква шашма за пари, останалия един процент са некФи извратеняци, независимо от пола.

@Veni: 'ми така де Сещам се само за един бот, който не беше съвсем педал и той се казваше Дворкин. !АК Дворкин .... ако на някой това му говори нещо: Поздрави от мен!
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X