Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сняг вали, вали, вали...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сняг вали, вали, вали...

Ид вали и да вее, хич на *** ми не е! Честит първи сняг!

Коментар

Моите дръгели са обслужени.

Антифризът е пресен, защото непрекъснато капе и аз доливам правилен. Гумите са зимните, защото летни нямам. Акумулаторите са женски - по 100 амперчаса, изостанали от един UPS. Жена ми все се старае и не може да ги източи с фарове за една нощ. В едната кола не се събира, та седи в купето, но това са бели кахъри. Добавки за нафта не използвам, защото не използвам нафта. На бензин все още палят, проверих тези дни, бензин има останал от миналата година, няма да зареждам. В чистачките вече съм сипал спирт за горене. В газстанциите няма още от зимната газ, но там и няма какво да се направи. Метанът си е зимен.

Снега за Бургас - не се тревожете, столична община всичко може. И да няма сняг, пак някой ще представи фактури. Което е важното.

Коментар

Абе, само аз ли получавам натрапчиво чувство за терминологично несъотвествие.

На той сняг, дето го забелязах днес в София, в моето село му викаха суграшица - следователно никой не го броеше за сняг, хеле пък за "Честит първи"...

Освен това чета в един вестник "Студ скова Балканите". Че е хладно, хладно е. Ама чак пък скова!

Одъртявам. Изплъзва ми се смисълът на думите .

Поздрави!
        Искам България чиста!

Коментар

Дано изчака още малко. Трябват ми 4 дена да си довърша покрива..
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
            Абе, само аз ли получавам натрапчиво чувство за терминологично несъотвествие.

На той сняг, дето го забелязах днес в София, в моето село му викаха суграшица - следователно никой не го броеше за сняг, хеле пък за "Честит първи"...

Освен това чета в един вестник "Студ скова Балканите". Че е хладно, хладно е. Ама чак пък скова!

Одъртявам. Изплъзва ми се смисълът на думите .

Поздрави!
            при положение, че онзи ден беше 23-24 градуса, а вчера 8 ... а днес даже не съм си правил труда да излизам

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Тук не е жега, но е слънчево и леееко топло.
              Аами ... бъркаш се Неска голям студ тука как може да в горна да е топло пък в Търново студ
              П.п незнам да не би нещо термометора на колата да не ми е добре ама се въртеше около нулата .
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                Аами ... бъркаш се Неска голям студ тука как може да в горна да е топло пък в Търново студ
                П.п незнам да не би нещо термометора на колата да не ми е добре ама се въртеше около нулата .
                Ами до обяд не беше никак зле. След обед обаче наистина стана хладно.

Коментар

Един въпрос- Какво беше това сняг, че вече не си спомням? Тука е около 25 градуса и пече слънце. Жената продължава да ме ръчка да се мажа с крем против изгаряне. И за какво ви е тоя антифриз?
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

пьк аз си сипах вода за чистачките,че земе да завали и да не се чудя как да поливам.Пуснах си и парното днес да го видя,че работи.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X