Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lovos?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Lovos?

Интересно, за какво глупости се дават пари. Все си мислех, че германците са народ практичен, но...
    Снимки и статии за въпросното BMW LOVOS има навсякъде из нета, ако е за рекламна кампания - добре, привличат внимание към марката. Чие внимание е друг въпрос де

На мен обче ми стана интересно какво точно е учила момата в университета? Подвижните соларни панели в този им вид са теоретично безсмислени - минималното подобрение на на ефективността от завъртането към слънцето се изяжда от по-голямата периферна част на всеки елемент, плюс разхода на енергия по самото завъртане.
    Да не говорим за технологичност, общо тегло на подобна конструкция и така нататък. Ако проекта е на някой 10 годишен ученик - хайде, простено му е, но 24 годишен дипломиран дизайнер, някъде пишеше даже, че момата е специализирала и в студиите на Мазда и Мерцедес - е, не.
    А аз си мислех, че Actyon-а е грозничък.... къде ти

Единственото, което не разбрах, е колко все пак са се оръсили BMW за тая глупост безподобна.
    Прикачени файлове
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

До: Lovos?

Е уж не били само за това, а и за въздушна спирачка... просто странна идея, нищо повече

Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

То и дипломираните дизайнери са като дипломираните инженери - много държат "дипломиран инженер" да им е първото име.

А истинските професионалсти, дори дипломирани, са си истински такива, и титлите не ги касаят особено, освен при кандидатстване за работа някъде.
      Последно редактирано от sparkybg; 06-10-09, 12:44.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

"За да откриеш нови земи, първо трябва да изгубиш брега от поглед"

Пиер Лоти. Цитиран от главния дизайнер на Рено, при представянето на моделите ВелСатис и Авантайм.

Жалко че и тази мъдрост не му помогна...
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
          Е уж не били само за това, а и за въздушна спирачка... просто странна идея, нищо повече
          ...
          За "въздушната спирачка" умишлено не споменах, защото ми се стори по-скоро журналистически майтап, отколкото като идея, която се е срещала с математиката в нечия дизайнерска глава
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

На мен ми прилича както птиците си местят перата за насочване на въздушния поток
            Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X