Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какви са тези машини?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: какви са тези машини?

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    На "Чепинско шосе" близо до нас един продава такива кухни. Гледам, че на едната пишеше 1250лв.
    На събора в Проморско си помислих, че ако някой се беше сетил сутринта в такова нещо да сготви шкембе чорба, щеше да е супер.
    Така, а шкембе чорба, а предната вечер, като се наливахме с Джак и Шуменско, не мислехме за предстоящото утро, а кой вдигаше врява???

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
    Леле ей това не бях предвидил.
    Ама се надйвам че за един бобец и разни такива постни неща едва ли ще има проблеми,, но не е лошо да се обадя там наистна .
    РИОКОЗ ще се заядат дори и само сироп или варена царевица да предлагаш. Имат куп изисквания и направо "мисията невъзможна".
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Има както походни кухни така и фурни.В Ямбол в бившите Пионерски казарми също има такива и се продават.Имаше и такива немски от Първата и Втората СВ.Някои от тях естествено немските имат захранване и с твърдо гориво и с течно.
      Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
      "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
      "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

РИОКОЗ ще се заядат дори и само сироп или варена царевица да предлагаш. Имат куп изисквания и направо "мисията невъзможна".[/QUOTE]

Сигурно знаеш какво говориш и си имаш опит, но все пък щом ги има и ги ползват в други държави от ЕC защо тук не може!! поне няма ли вратичка да позволят да се раздава храна на бедните на коледа или други дни ?!

Коментар

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
          Здравейте колеги.
          Може ли да ми кажете какви са тези машини и за какво са ги използвли на времето и дали се ползвт сега все още ?
          Поздрави.
          колега че това са полеви кухни е ясно но като ги гледам не са български иначе са още във употреба и скоро няма да ги махнат

Коментар

Модератор! Изтрийте веднага темата!
            Публичното обсъждане на възможно най-секретна военна техника, е недопустимо.
            А освен това, на едно зянатие щях да пукна от такова. Де да знам защо уредих да го пазим, готвачите ми дадоха канче с връх, най-най-фини печени мръвки, и аз се проснах с него в линейката. Изял съм го цялото, без да забележа. Мани, чувстваш как умираш, а не можеш даже да извикаш за помощ. Страшна работа, редим ви! Брутално оръжие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X