Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маруся- суперколата на Русия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маруся- суперколата на Русия.

Вижте какво са създали братята ни от Русия. Не какво да е, а спортна кола.

http://www.dnevnik.bg/skorost/2009/1...mobil/?ref=rss
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

До: Маруся- суперколата на Русия.

Това Маруся не беше ли името на някакво конче-въртележка или герой от руска анимация ?

Коментар

Първоначално публикуван от diecast Преглед на мнение
      Това Маруся не беше ли името на някакво конче-въртележка или герой от руска анимация ?
      Мда. Култовото "Искам да се возя на Маруся! ИСКАААААМ!!!!", превърнало се в нарицателно.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Мда. Култовото "Искам да се возя на Маруся! ИСКАААААМ!!!!", превърнало се в нарицателно.
        Значи ето от къде идва шантавото име на колата,

Коментар

Първоначално публикуван от diecast Преглед на мнение
          Значи ето от къде идва шантавото име на колата,
          Да, от където и "москвич", "запорожец" и други такива.

Има и достатъчно западни аналожи на същото. "Мercedes" май е най-известното.

Въпрос на навик.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ма Русия (MARUSSIA)

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Да, от където и "москвич", "запорожец" и други такива.

Има и достатъчно западни аналожи на същото. "Мercedes" май е най-известното.

Въпрос на навик.
              ... и разбира се FORD.

Изглежда интересна колата. Малко е като ракета отзад .

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
                ... и разбира се FORD.

Изглежда интересна колата. Малко е като ракета отзад .
                E, Форд е фамилия. Аз имах впредвид малки имена. Иначе по твойта логика и Ferrari, Cadillac, Mitsubishi, Honda... и още много.

Колкото до колата - на мене ми е малко недоклатена, а някои черти са откровено грозни. Въпрос на вкус, естествено.

Коментар

Прав си за имената . И за колата си прав, като се позагледа човек.

ПП: Въпреки че в цялото название на Mercedes-Benz има и от двата вида имена
                  Последно редактирано от Сашо Пунчев; 05-10-09, 13:51.

Коментар

Е,само и единственно "братушките" могат да направят такъв автмобил-толкоз грозен за толкоз пари..И само друга "братушка" може да има глупостта да го купи..
                    [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                    Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Времето ще покаже за какво става.По-вероятно е да си остане само добра идея.

Коментар

Първоначално публикуван от KRISTO-SVISHTOV Преглед на мнение
                        Времето ще покаже за какво става.По-вероятно е да си остане само добра идея.
                        По руските сайтове пише, че това чудо се разработва от 2-3 години и до момента е глътнало към 20 милиона евро. Или е някоя много хитра пералня, или са се заели на сериозно. То всъщност едното не пречи на другото

Дизайна верно си е въпрос на вкус, но пък хората и Мултипла си купуват понякога, каквато и да било официална информация за тестове не намерих.
                        Интересно, това чудо няма ербеци. В смисъл, въобще като идеология ги няма, което ми е малко странно за нова кола?
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

И ще викаме "дий Марусяя, дий", пък тя проклетницата - нъц... Класически пример на инатливо чедо на руското автомобилостроене....
                          Извън шегата - става. Подкрепям колегата, който писа, че е от луд руснак за друг такъв, или нещо подобно... То и Комбат така си жъне кротко пазарен успех на родна територия.

Коментар

На мен не ми допада като дизайн, дано поне по поведение да е добра, че да не стане като Skyper

Коментар

браво на руснака
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X